Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Στο Πανεπιστήμιο ο Κώστας Αργυρίου του ΑΠΟ Αταλάντης!

Συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή της Κώστα Αργυρίου για την είσοδό του στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, μέσω των πανελληνίων εξετάσεων, έδωσε ο ΑΠΟ Αταλάντης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Αταλάντης, εκτός από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του φέτος είχε να δώσει και τη «μάχη» των Πανελληνίων εξετάσεων, απ΄όπου και βγήκε νικητής καθώς πλέον θα είναι φοιτητής του Πανεπιστημίου Πειραιά!

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Την εισαγωγή του σε σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά πέτυχε μέσω των πανελλήνιων εξετάσεων ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας την περσινή σεζόν Κώστας Αργυρίου.

Ο Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ” εκτός από την ποδοσφαιρική εκπαίδευση των νέων αθλητών φροντίζει και για την ενισχυτική διδασκαλία τους μέσω φροντιστηρίου.

Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να συνδυάζεις τα μαθήματα με το ποδόσφαιρο. Οι εποχές έχουν αλλάξει. Ο ποδοσφαιριστής παίζει πιο πολύ με το μυαλό και το μυαλό θέλει δουλειά. Το Δ.Σ. του συλλόγου μας έκανε ότι ήταν δυνατό για την άρτια εκπαίδευση και επιτυχία του.

Ευχαριστούμε το φροντιστήριο ”Άνοδος” για την μεγάλη βοήθεια και στήριξη στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και την προσφορά προς τον σύλλογο της πόλης μας.

Πολλά συγχαρητήρια Κώστα & καλή σταδιοδρομία!

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας
Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ”

Διαβάστε επίσης

Back to top button