FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η SuperLeague παρουσιάζει… το ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΛ!

Η προαναγγελία του αγώνα ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΛ «με τα μάτια» της SuperLeague.

Στην ομάδα έκπληξη της σεζόν τείνει να εξελιχθεί η Λαμία, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε με τρεις ήττες και έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη! Η ανάκαμψη ξεκίνησε από τη Λάρισα, όπου πέτυχε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Και την ΑΕΛ υποδέχεται αυτή τη φορά, με στόχο να ζευγαρώσει τις νίκες της και να ανέβει ακόμα περισσότερο. Η μεγάλη νίκη μέσα στο Ηράκλειο δίνει στη Λαμία καλή ψυχολογία για να επιστρέψει στις νίκες στην έδρα της, που διακόπηκαν από τον Παναιτωλικό. Μέσα σε δέκα ημερολογιακές μέρες είχε νικήσει Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και Απόλλωνα.

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος παίζει για δεύτερη σεζόν στη Λαμία. Τον πήρε δανεικό από την ΑΕΚ όταν ανέβηκε και ο Αιγιώτης δεξιός μπακ ταίριαξε πολύ στην ομάδα.

Θα γίνει ο πρώτος παίκτης της που φτάνει τις 50 συμμετοχές στην Super League Σουρωτή με τη φανέλα της Λαμίας, ενώ κανένας άλλος δεν έχει υπερβεί τις 40! Έχασε μόνο το ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ πέρσι και ήδη έχει χάσει φέτος ένα ματς από κάρτες.

Η ΑΕΛ είναι λίγο πιο πίσω, χωρίς νίκη στα έξι τελευταία, αλλά με τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Από τότε που νίκησε στη Ριζούπολη στην πρεμιέρα δεν έχει ξανακάνει «διπλό» σε εννέα εξόδους της.

Έχει προηγηθεί πέντε φορές στο πρώτο ημίχρονο και έχασε μόνο από τη… Λαμία, μέσα στην έδρα της με 2-1!

Πέρσι η ΑΕΛ νίκησε στη Λαμία στον πρώτο γύρο και στο τέλος του πρωταθλήματος ήλθαν ισόπαλες στη θεσσαλική πόλη. Τώρα νίκησε η Λαμία μέσα στη Λάρισα και αναμένουμε να δούμε αν μετά από τρία παιχνίδια, νικήσει γηπεδούχος στο ζευγάρι αυτό.

Ο Μίλος Ντέλετιτς έχει βάλει με  τη φανέλα της ΑΕΛ εννέα γκολ ως τώρα στη Super League Σουρωτή. Τα τέσσερα από αυτά τα έχει βάλει με αντίπαλο τη Λαμία, πετυχαίνοντας όλα τα γκολ της ΑΕΛ επί της Λαμίας στα τρία τους παιχνίδια! Και φυσικά οι Θεσσαλοί θέλουν να συνεχίσει την παράδοσή του.

Η ιστορία

Νίκες Λαμίας: 1

Ισοπαλίες: 1

Νίκες ΑΕΛ: 1

 

Με γηπεδούχο τη Λαμία

Νίκες Λαμίας: 0

Ισοπαλίες: 0

Νίκες ΑΕΛ: 1

 

Στον πρώτο γύρο

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018, 20.30

ΑΕΛ – Λαμία 1-2

(30′ σουτ Ντέλετιτς – 48′ κεφαλιά Μπαράλες, 65′ σουτ Επστάιν. Στο 76′ 2η κίτρινη Βάντερσον της Λαμίας)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button