Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

O JOGO: «Ο Ζοσέ Μπότο του ΠΑΟΚ στην Λισαβόνα, μιλάει με την Μπενφίκα για τον Ντάντας»

Σύμφωνα με την πορτογαλική «O JOGO», ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο βρίσκεται στην Λισαβόνα για να διαπραγματευτεί με την Μπενφίκα για τον Τιάγκο Ντάντας. #stoiximan_slgr #paokfc #Benfica #Dantas #O_Jogo #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Σύμφωνα με την πορτογαλική «O JOGO», ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο βρίσκεται στην Λισαβόνα για να διαπραγματευτεί με την Μπενφίκα για τον Τιάγκο Ντάντας.

Σύμφωνα με το πορτογαλικό μέσο «O JOGO», ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚΖοσέ Μπότο έχει ταξιδέψει στην Λισαβόνα για να συζητήσει με την Μπενφίκα για τον Τιάγκο Ντάντας. Ο 22χρονος Πορτογάλος κεντρικός μέσος ήρθε ως δανεικός στον «δικέφαλο του βορρά» το καλοκαίρι που μας πέρασε για έναν χρόνο, με την συμφωνία των δύο πλευρών να συμπεριλαμβάνει και διπλή οψιόν αγοράς.

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την «μονιμοποίηση» του Ντάντας και γι’ αυτό ο Μπότο πήγε στην Πορτογαλία για να διαπραγματευτεί την αγορά του. Η συμφωνία που έχουν κάνει συμπεριλαμβάνει μία αγοράς για το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη αντί 8 εκατ. ευρώ και μία δεύτερη για το 50% αυτών στα 4 εκατ. ευρώ. Οι άνθρωποι του «δικεφάλου του βορρά» θέλουν να διαπραγματευτούν αυτά τα νούμερα πετυχαίνοντας μία καλύτερη συμφωνία.

Φέτος, ο Ντάντας έχει φορέσει 30 φορές την ασπρόμαυρη φανέλα έχοντας σκοράρει τέσσερα γκολ σε 1.876 αγωνιστικά λεπτά.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button