Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Θέλει ομάδα για… τίτλο ο Καρέρα

Πεπεισμένος ότι μπορεί τη νέα σεζόν να φτιάξει μία... πρωταθλήτρια ΑΕΚ είναι ο Μάσιμο Καρέρα.

Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ στα χέρια του Καρέρα μεταλλάχτηκε και ξαναέγινε… κανονική ομάδα μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Από τη στιγμή μάλιστα που ο Ιταλός τεχνικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Ένωσης για τη συνέχιση της συνεργασίας τους και τη νέα σεζόν, υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ότι ο Δικέφαλος θα παρουσιάσει ακόμα καλύτερο πρόσωπο.

Ο Καρέρα άλλωστε έχει πλέον απόλυτα κατασταλαγμένη εικόνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για το τι χρειάζεται η δική του ομάδα, ώστε να ανέβει σκαλί.

Από όσα έχει συμπεράνει μάλιστα ο τεχνικός της Ένωσης κι έχει πει στους ανθρώπους της ομάδας, η ΑΕΚ μπορεί με σωστή δουλειά και στοχευμένες προσθήκες να αφήσει πίσω της τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως αναφέρει η “Sportday”.

Σε αυτό αναμένεται να βοηθήσει και η πιθανή μετακόμιση των “κιτρινόμαυρων” από το αχανές ΟΑΚΑ στο “κλουβί” της Ριζούπολης, προοπτική με την οποία είναι σύμφωνος και ο Καρέρα, ασχέτως αν δεν έχει γνώση του τι σημαίνει να παίζει η ομάδα στο συγκεκριμένο γήπεδο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button