Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανεβάζει ρυθμούς ο Κόντε

Ανεβάζει στροφές στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Κόντε που δεν αποκλείεται να μπορεί να είναι ΟΚ για μερικά λεπτά στο ματς με τον ΟΦΗ ή με έστω με τον Ατρόμητο. #stoiximan_slgr #pasgianninafc #PedroConde #atromitosfc #playouts #SportsNews #season2022_2023

Ανεβάζει στροφές στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Κόντε που δεν αποκλείεται να μπορεί να είναι ΟΚ για μερικά λεπτά στο ματς με τον ΟΦΗ ή με έστω με τον Ατρόμητο.

Ο Πέδρο Κόντε υπήρξε τρομερά άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό του στον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά από τον Δεκέμβριο του 2022 και μετά έχει μπει σε ρυθμούς πλήρους επιστροφής του. Ηταν αρχές Σεπτεμβρίου όταν υπέστη ρήξη χιαστού στον αγώνα με τη Λαμία για να ξεκινήσει μετά ατομικό τρέξιμο, ξέχωρα από το ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί.

Σε αυτή τη φάση ανεβάζει ρυθμούς. Έτσι δεν αποκλείεται να μπορεί να είναι διαθέσιμος για μερικά λεπτά στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ή με έστω με τον Ατρόμητο. Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο που φέτος συμπίπτει και με την αργία της 25ης Μαρτίου, η προετοιμασία θα κυλήσει κάπως λιγότερο έντονα και μετά η ομάδα θα δουλέψει σε ρυθμούς ΟΦΗ.

Τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδα θα επιβλέπει ο βοηθός του Θανάση Στάικου, Μπάμπης Πενταρβάνης, επειδή ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα παρακολουθεί τη σχολή UEFA Pro και θα είναι στην Αθήνα μέχρι το Σάββατο. Ατομικό πρόγραμμα κάνουν οι Παντελέκης, Καραχάλιος και Μορέιρα, ενώ δεν προπονείται ο Λώλης. Οι δύο τελευταίοι δεν έχουν κάτι ανησυχητικό.

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Τρίτης περιλάμβανε παιχνίδι με περιορισμούς σε τρεις ομάδες και στη συνέχεια 10 Χ 10. Επόμενη προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη στις 11 το πρωί στο ΠΕΑΚΙ. Το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει ρεπό. Τη Δευτέρα θα αρχίσει ξανά προετοιμασία αυτή τη φορά ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button