Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στην Εθνική Πολωνίας εκτάκτως ο Πούχατς!

Ο Τιμοτέους Πούχατς κλήθηκε τελικά στην εθνική Πολωνίας από τον Φερνάντο Σάντος μετά τον τραυματισμό του Μπερεζίνσκι της Νάπολι. #stoiximan_slgr #panathinaikosfc #Poland #FernandoSantos #SportsNews #season2022_2023

Ο Τιμοτέους Πούχατς κλήθηκε τελικά στην εθνική Πολωνίας από τον Φερνάντο Σάντος μετά τον τραυματισμό του Μπερεζίνσκι της Νάπολι.

Ο τραυματισμός του Μπάρτοζ Μπερεζίνσκι της Νάπολι άνοιξε την… πόρτα της εθνικής Πολωνίας για τον Τιμοτέους Πούχατς του Παναθηναϊκού, που δεν είχε συμπεριληφθεί αρχικά στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος.

Ο 30χρονος Πολωνός δεξιός μπακ των Ναπολιτάνων αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την χώρα του στα παιχνίδια με την Τσεχία εκτός έδρας (24/03) και την Αλβανία εντός (27/03) για τα προκριματικά του Euro 2024, αφού μπορεί να μην είναι σοβαρός, ωστόσο θα χρειαστεί περίπου δύο εβδομάδες για να επανέλθει. Συμφωνήθηκε ο Μπερεζίνσκι να μείνει στο προπονητική κέντρο της εθνικής Πολωνίας και θα συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία του με τους δικούς της γιατρούς.

Κάπως έτσι ο Φερνάντο Σάντος χρειάστηκε να στραφεί σε μία εναλλακτική λύση κι επέλεξε τον Τιμοτέους Πούχατς των «πρασίνων», ο οποίος είναι βέβαια αριστερό μπακ και όχι δεξί, όπως ο Μπερεζίνσκι. Ο 24χρονος Πολωνός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έχει ήδη 12 συμμετοχές με το εθνόσημο.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button