Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γιόνσον: «Φανταστική εμπειρία η Ελλάδα και η ΑΕΚ»

Ο Γενς Γιόνσον περνά πολύ στην ΑΕΚ, έχοντας προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα, αλλά και στη ζωή στην Αθήνα. #stoiximan_slgr #aekfc #Jonsson #playoffs #SportsNews #season2022_2023

Ο Γενς Γιόνσον περνά πολύ στην ΑΕΚ, έχοντας προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα, αλλά και στη ζωή στην Αθήνα.

Αρκετές αμφιβολίες και επιφυλάξεις είχε ο Γενς Γιόνσον πριν έρθει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ, αλλά τελικά περνά φανταστικά. Ο Δανός μέσος μίλησε στην ιστοσελίδα bold.dk για την εμπειρία του στην Ένωση και δήλωσε δικαιωμένος από την απόφασή του.

«Τελικά είναι μια φανταστική εμπειρία η Ελλάδα και η ΑΕΚ. Είχα πολύ μεγάλες ανησυχίες πριν έρθω, αλλά τώρα κατάλαβα ότι η Αθήνα είναι η πιο cool πόλη και η ΑΕΚ μία πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι σε σύλλογο που παίζει για τίτλου και να πρωταγωνιστείς», ανέφερε αρχικά ο 30χρονος χαφ.

Ο Γιόνσον αγωνιζόταν στην Ισπανία και παραδέχεται ότι η διαφορά με το πρωτάθλημα είναι εμφανής, αλλά προσαρμόστηκε εύκολα στη ζωή στην Αθήνα και δεν έχει μετανιώσει για την απόφασή του να δεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ.

«Έχω εγκατασταθεί πολύ καλά πλέον και είμαι πολύ χαρούμενος με την πόλη, το κλαμπ και τη ζωή στην Ελλάδα. Η Αθήνα πραγματικά με εξέπληξε. Είναι μια φανταστική εμπειρία μέχρι στιγμής όλες οι αμφιβολίες που είχα έχουν εξαφανιστεί. Δεν το μετάνιωσα ούτε ένα δευτερόλεπτο», σημείωσε.

Βέβαια, τον δυσκολεύει η γλώσσα και είπε χαρακτηριστικά:«Το προσπάθησα με το αλφάβητο, αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτό. Το αφήνω πίσω μου…».

Παράλληλα, μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο τον προσεγγίζουν οι φίλοι της ΑΕΚ, κάτι που δεν ήταν στην ιδιοσυγκρασία του, αλλά τελικά αντιλαμβάνεται το πάθος που έχουν για την ομάδα τους. «Γενικά μου αρέσει η ιδιωτικότητα. Αλλά στην ΑΕΚ ζω έντονα και την άλλη πλευρά, την ένταση που προκαλεί το ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί με αναγνωρίζουν στο δρόμο και είναι ωραίο. Το πάθος των οπαδών μας είναι μεγάλο για την ομάδα», κατέληξε.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button