Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μπέος: «Δεν δίνω το Πανθεσσαλικό για τον τελικό Κυπέλλου – Δεν θα κάνω την πόλη πεδίο μάχης»

«Βόμβα» από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος στις δηλώσεις του εμφανίστηκε αρνητικός ως προς το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί το Πανθεσσαλικό στάδιο για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Novibet! #stoiximan_slgr #kupello_ellados #volosnfc #Μπέος #SportsNews #season2022_2023

«Βόμβα» από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος στις δηλώσεις του εμφανίστηκε αρνητικός ως προς το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί το Πανθεσσαλικό στάδιο για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Novibet!

Με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας, ο Δήμαρχος Βόλου ήταν ξεκάθαρος, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως:

«Όχι, δεν θα δώσουμε το γήπεδο για τον τελικό. Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα το δώσουμε; Στον τελικό λογικά θα είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω την πόλη μου πεδίο μάχης. Να το ξεκαθαρίσω αυτό.

Γενικά είμαι υπέρ του να γινόταν ο τελικός στον Βόλο αλλά όχι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Στο γήπεδο, με τις γνώσεις που έχω, μπορώ να εξασφαλίσω ότι δεν θα ανοίξει μύτη. Την πόλη πώς να την προφυλάξω; Να δίνουν ραντεβού θανάτου και να γίνουν πεδία μαχών έξω από το δημαρχείο και στην παραλία.

Σ’ αυτή την περίπτωση θα έρθουν και από τις δύο πλευρές φίλαθλοι, οπότε καταλαβαίνετε τι θα γίνει. Εμείς παίρνουμε αποφάσεις για το συμφέρον της πόλης».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button