Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μπιφουμά: «Μεγάλη ευθύνη να είσαι αρχηγός στην Εθνική» (vid)

Ο Μπιφουμά του ΟΦΗ είναι «κάπτεν» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του και στάθηκε στην ευθύνη που τον «γεμίζει» το περιβραχιόνιο. #stoiximan_slgr #oficretefc #Bifouma #playouts #SportsNews #season2022_2023

Ο Μπιφουμά του ΟΦΗ είναι «κάπτεν» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του και στάθηκε στην ευθύνη που τον «γεμίζει» το περιβραχιόνιο.

Στην Εθνική ομάδα του Κονγκό και μάλιστα με την ιδιότητα του αρχηγού ύστερα από σχετική απόφαση των συμπαικτών του κλήθηκε ο Μπιφουμά του ΟΦΗ, ενόψει των δύο αναμετρήσεών της με την αντίστοιχη της Μαγαδασκάρης για την προκριματική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Ο στράικερ των Κρητικών μίλησε σχετικά στο κανάλι της ομάδας και σχολίασε πως «είναι ευχαρίστηση να είμαι μέλος της ομάδας και να εκπροσωπώ την χώρα μου, την οικογένεια μου και αυτό με κάνει χαρούμενο. Γνωρίζω επίσης πόσο καλό είναι για μένα, να είμαι διεθνής, το να είσαι αρχηγός στην Εθνική είναι μεγάλη ευθύνη. Επίσης η εμπιστοσύνη όλων των συμπαικτών μου στην Εθνική ομάδα να με ψηφίσουν αρχηγό αποτελεί τιμή για μένα».

Κλείνοντας ανέφερε ότι «σε κάνει να νιώθεις διαφορετικά αλλά είσαι ο ίδιος ποδοσφαιριστής. Αρα, ναι με γεμίζει ευθύνη και κάποιες φορές με περισσότερο άγχος αλλά όταν είσαι αρχηγός, πρέπει να είσαι σωστός και να τα δίνεις όλα για την ομάδα και την πατρίδα σου».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button