Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πανσερραϊκός: Πήρε Διεθνή στόπερ!

Τον νεαρό Κωνσταντίνο Δημητρίου απέκτησε ο Πανσερραϊκός.

Τον νεαρό Κωνσταντίνο Δημητρίου απέκτησε ο Πανσερραϊκός.

Τον νεαρό Κωνσταντίνο Δημητρίου απέκτησε ο Πανσερραϊκός. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας των Σερρών υπέγραψε διετές ενώ έχει υπάρξει και Διεθνής.

Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Δημητρίου. Ο διεθνής αμυντικός, συμφώνησε με την ομάδα μας, μέχρι το 2023.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Κωνσταντίνος Δημητρίου είναι γεννημένος στις 30/6/1999 και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο διεθνής στόπερ με όλα τα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδας(U21), ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και με τις ομάδες των τμημάτων υποδομής έπαιξε στο διασυλλογικό τουρνουά της UEFA. To 2018, έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα, χωρίς όμως να προλάβει να αγωνιστεί.

Τα εντυπωσιακά προσόντα του αμυντικού από τα Γιαννιτσά, μόλις στα 19 του έτη, ανάγκασαν την Ελβετική Βασιλεία, να του προσφέρει 4ετές συμβόλαιο και μια ονειρεμένη προοπτική. Στην πρώτη του χρονιά δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα αλλά κατέκτησε το κύπελλο Ελβετίας. Συμμετείχε 18 φορές στην Βασιλεία U19 και στα μισά της σεζόν 2019-20, αγωνίστηκε ως δανεικός στην Wil FC ομάδα δεύτερης κατηγορίας, στην Ελβετία.

Η επιστροφή του φέτος, στην Βασιλεία, του έδωσε μερικές καλές εμφανίσεις αλλά τελικά δόθηκε τον Γενάρη, στην Mezokovesd, ομάδα πρώτης εθνικής Ουγγαρίας. Πλέον επιστρέφει στην χώρα μας, για λογαριασμό του Πανσερραϊκού μας, όπου θα ξεδιπλώσει για πρώτη φορά τις ικανότητες του, σε Ελληνικό κοινό.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει μέχρι στιγμής 36 συμμετοχές, σε διεθνή επίσημα τουρνουά όλων των κλιμακιών Εθνικής Ελλάδας (U16, U17, U18, U19, U20, U21)”

Διαβάστε επίσης

Back to top button