Α΄ ΦθιώτιδαςΓ' ΕθνικήΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Το «πάλεψε» αλλά δεν τα κατάφερε ο Αστέρας!

Στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Αστέρας Σταυρού υποδέχθηκε στο ΔΑΚ Λαμίας τον Γιούχτα της SuperLeague 2.

Στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Αστέρας Σταυρού υποδέχθηκε στο ΔΑΚ Λαμίας τον Γιούχτα της SuperLeague 2.

Αν και «πάλεψε» για ένα ημίχρονο, η ομάδα του Σταυρού ηττήθηκε με 1-3 σκορ. Το ημίχρονο ήταν 1-1 και το γκολ του Αστέρα πέτυχε στο 37΄ο Φράγκος.

Το ματς:

Στο 6΄ο Φράγκος πέρασε δύο αμυντικούς, πάτησε περιοχή από τα δεξιά έκανε τη πάσα προς τον Αλεξίου αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν πριν προλάβει ο σέντερ φορ του Αστέρα να σκοράρει.

Στο 9΄ σέντρα από τα δεξιά του Γελαδάρης και ο Πολυχρόνης με κεφαλιά «ψαράκι» έκανε το 0-1.

Στο 16΄ο Νάτσο Ροντρίγκες αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με τραυματισμό για να πάρει τη θέση του ο Δρόσος.

Στο 28΄ ο Γκίνη έφυγε στην κόντρα, έστρωσε για τον Πολυχρόνη αλλά το σουτ του δεύτερου πέρασε απελπιστικά άουτ από πλεονεκτική θέση.

Στο 33΄ σέντρα του Αντωνόπουλου από τα δεξιά, κεφαλιά του Ακασού η μπάλα εύκολα στα χέρια του Πρινιωτάκη.

Το 1-1 για τον Αστέρα ήρθε στο 37΄. Πάσα του Μόσχου προς τον Φράγκο, ο αμυντικός με τον τερματοφύλακα του Γιούχτα μπερδεύτηκαν και ο μεσοεπιθετικός του Σταυρού προ κενής εστίας έκανε το 1-1.

Το 1-1 έμεινε ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου…

Στο 60΄λάθος στην άμυνα του Αστέρα, η μπάλα έμεινε για πολύ ώρα στη μικρή περιοχή του Σταυρού με τον Ροβίθη, ο οποίος μόλις είχε περάσει ως αλλαγή να κάνει με προβολή το 1-2.

Τραγικό λάθος του Μαλισσόβα στο 66΄, ο Ροβίθης βρέθηκε σε φάση τετ α τετ με τον Τσάμη, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα του είπε όχι διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

Την εκτέλεση του κόρνερ ανέλαβε ο Βρεττός, ο οποίος βρήκε τον Κίσσα στη μεγάλη περιοχή του Αστέρα και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 1-3.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα δύο καλές φάσεις για του Γιούχτα. Ο Νοικουράκης σούταρε από μακρινή απόσταση ο Τσάμης είπε εντυπωσιακά όχι με εκτίναξη ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Βρεττός σούταρε από κοντινή απόσταση και πάλι ο τερματοφύλακας του Αστέρα είπε όχι.

Τέλος αγώνα με σκορ 1-3 και πρόκριση του Γιούχτα…

Οι αρχικές ενδεκάδες του αγώνα:

Αστέρας Σταυρού (Β.Λέντας): Τσάμης, Μαργαρίτης, Μαλισσόβας, Μόσχος, Ακασού, Αυγουστάτος, Φράγκος, Αντωνόπουλος, Λάππας, Νάτσο Ροντρίγκες, Αλεξίου

Αναπληρωματικοί: Δρόσος, Κακκάβας, Παρλάντζας, Φούντας, Σίψας, Αργύρης, Κουδουνάς, Πολυδεύκης, Παπαλέξης,

Γιούχτας (Ν. Σουργιάς): Πρινιώτακης, Γελαδάρης, Κορνιλάκης, Φάζος, Κόλα, Κίσσας, Μπουτσάκης, Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Γκίνη, Αλεξόπουλος

Αναπληρωματικοί: Κόλλιας, Μακατουνάκης, Στακάκης, Τζανής, Θοεδωράκης, Μπρους, Βρετός, Δασκαλάκης, Ροβίθης

Διαβάστε επίσης

Back to top button