ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Έσπερος Λαμίας-Μεγαρίδα: Για το τρίτο ροζ φύλλο

Ο Έσπερος Λαμίας αντιμετωπίζει τη Νεανική Εστία Μεγαρίδας σήμερα Σάββατο στις 16:30 για την 4η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Ο Έσπερος Λαμίας αντιμετωπίζει τη Νεανική Εστία Μεγαρίδας σήμερα Σάββατο στις 16:30 για την 4η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Στιγμιότυπα του αγώνα θα μεταδοθούν από την τηλεοπτική συχνότητα του Action 24, ενώ ολόκληρο το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube, όπως όλα τα παιχνίδια της κατηγορίας.

Εννοείται πως θα υπάρχει ραδιοφωνική ενημέρωση από τον LamiaPolis 87,7 καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα.

Έχοντας δύο εκτός έδρας νίκες, οι νεοφώτιστοι στοχεύουν τώρα στην πρώτη τους στη Λαμία. «Προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Αντιδράσαμε μετά από την ήττα στο γήπεδο μας από την Μύκονο με σωστό τρόπο. Επόμενος αντίπαλος τα Μέγαρα, μια πολύ ποιοτική ομάδα με γεμάτο ρόστερ. Ελπίζω με τη στήριξη του κόσμου μας να πάρουμε την πρώτη εντός έδρας νίκη της χρονιάς», ανέφερε ο 33χρονος γκαρντ του Εσπέρου Λαμίας, Νώντας Παπαντωνίου.

Οι φιλοξενούμενοι μετά τις δύο νίκες τους στα Μέγαρα στοχεύουν στο πρώτο τους «διπλό». «Σίγουρα ήταν πολύ σημαντική η νίκη επί του Ηρακλή και μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Παρότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε την ευστοχία τους στα τρίποντα, το παλέψαμε και τόσο με τις καλές άμυνες μας, όσο και με τις σωστές αποφάσεις μας μπροστά, φτάσαμε στην νίκη. Είναι πολύ σημαντική νίκη, τόσο γιατί ακολούθησε ένα κακό αποτέλεσμα από τον Αίαντα Ευόσμου, όσο και γιατί ήταν μπροστά στον κόσμο μας που μας βοήθησε για να τα καταφέρουμε», τόνισε ο Απόλλων Τσόχλας. «Είναι μία ιδιαίτερη αναμέτρηση γιατί δίνουμε δεύτερο αγώνα μέσα σε λίγες ημέρες. Σίγουρα μιλάμε για μία πολύ ποιοτική ομάδα που θέλει να κερδίζει στην έδρα της, γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε ακόμα περισσότερο προσεκτικοί, προκειμένου να μην επαναλάβουμε τα λάθη του πρώτου εκτός έδρας αγώνα και να έχουμε καλές εμφανίσεις και εκτός έδρας, ανάλογες με αυτές στο γήπεδο μας», πρόσθεσε ο 40χρονος πλέι μέικερ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button