Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Δένει» τον Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ θέλει να «χρυσώσει» τον Λιβάι Γκαρσία. #stoiximan_slgr #aekfc #LivaiGarcia #playoffs #renewal #SportsNews #season2022_2023

Η ΑΕΚ θέλει να «χρυσώσει» τον Λιβάι Γκαρσία.

Στο προσκήνιο βρίσκονται οι ανανεώσεις στην ΑΕΚ και μετά τους Ρότα, Μήτογλου, αναμένονται κι άλλες συμφωνίες. Στον σχεδιασμό της Ένωσης υπάρχει και νέο συμβόλαιο για τον Λιβάι Γκαρσία, παρά το γεγονός ότι η ισχύουσα συνεργασία τους λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Το νέο συμβόλαιο θα έχει χαρακτήρα… επιβράβευσης για τον 25χρονο επιθετικό, που φέτος αποτελεί τον πιο σημαντικό παίκτη της ομάδας. Η επέκταση της συνεργασίας θα συνοδεύεται με διπλασιασμό αποδοχών, προκειμένου να δείξει η ΑΕΚ στον Λιβάι ότι τον εκτιμά και τον υπολογίζει.

Ο επιθετικός απο τον Τρινιντάντ και Τοπάγκο έχει αποδοχές ύψους 500.000 ευρώ ετησίως και πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι να του προσφέρουν περισσότερα από τα διπλά, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ».

Το νέο συμβόλαιο θα «οχυρώσει» και την ΑΕΚ καλύτερα απέναντι στους μνηστήρες για τον ποδοσφαιριστή που αυξάνονται. Στην τρέχουσα συμφωνία δεν υπάρχει ρήτρα, ενώ η προηγούμενη ομάδα του, η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 40%.

Γι’ αυτό εξάλλου, η ΑΕΚ κοστολογεί τον Λιβάι πάνω από 15 εκατ. ευρώ και δεν πρόκειται να δεχτεί κάτι λιγότερο, ενώ και ο παίκτης θα σκεφτεί τη μεταγραφή μόνο σε ομάδα από καλύτερο πρωτάθλημα.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button