Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

SuperLeague 2: Στρογγύλεψαν στην αγωνιστική…

Πέντε ποδοσφαιριστές στρογγύλεψαν συμμετοχές και γκολ στην αγωνιστική, ενώ ο Γιώργος Σαρρής έπαιξε και πάλι με τον Εργοτέλη μετά από επτά χρόνια!

Πέντε ποδοσφαιριστές στρογγύλεψαν συμμετοχές και γκολ στην αγωνιστική, ενώ ο Γιώργος Σαρρής έπαιξε και πάλι με τον Εργοτέλη μετά από επτά χρόνια!

Ο έμπειρος Παντελής Ριζογιάννης έφτασε τους 300 αγώνες πρωταθλήματος στην καριέρα του. Ο 33χρονος αμυντικός μέσος των Τρικάλων έχει 32 αγώνες στην Α’, 170 στη Β’ και 98 στην Γ’ κατηγορία. Οι 112 είναι με τη φανέλα των Τρικάλων σε τρεις θητείες.

Ο Γιώργος Σαρρής του Εργοτέλης μπήκε αλλαγή στο τέλος του αγώνα, κάνοντας την 200η του εμφάνιση στη συλλογική του καριέρα. Ήταν το πρώτο του με τον Εργοτέλη, μετά από επτά σχεδόν χρόνια απουσίας από την ομάδα!

Ο Δημήτρης Σουλιώτης των Τρικάλων έφτασε τους 100 επαγγελματικούς αγώνες στην καριέρα του. Ο 26χρονος στόπερ έχει 87 στην Β’ κατηγορία, έναν στην Α’ και 12 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο βασικός αριστερός μπακ του Διαγόρα Ρόδου, Χρήστος Κοντοχρήστος με ένα γκολ και δύο ασίστ φέτος, έφτασε τους 100 αγώνες στα ελληνικά πρωταθλήματα. Έχει 5 στην Α’ κατηγορία, 53 στην Β’ και 42 στην Γ’ κατηγορία. Ο 30χρονος Ναυπάκτιος έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας.

Τα 30 γκολ στην Ελλάδα έφτασε ο Μιγκέλ Μπιανκόνι, με τα δύο που πέτυχε για το Λεβαδειακό. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που βρίσκεται τρία χρόνια στην Ελλάδα, έφτασε τα 24 στην Β’ Κατηγορία, ενώ έχει άλλα τέσσερα στην Α’ και δύο στο Κύπελλο Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button