Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ψήνεται» για παραμονή ο Εμβιλά

Ο Εμβιλά είναι θετικός να μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά οι επαφές και οι αποφάσεις θα γίνουν μετά το τέλος της σεζόν. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #Mvila #renewal #AlNassr #SportsNews #season2022_2023

Ο Εμβιλά είναι θετικός να μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά οι επαφές και οι αποφάσεις θα γίνουν μετά το τέλος της σεζόν.

Οι μεταγραφικές σειρήνες ηχούν για τον Γιαν Εμβιλά, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό. Το δημοσίευμα του footmercato την Πέμπτη ανέφερε πως η Αλ Νασρ ενδιαφέρεται για τον Γάλλο χαφ, αλλά και άλλες ομάδες από το Κατάρ και την Αγγλία εξετάζουν την περίπτωσή του.

Λόγο όμως έχει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον 32χρονο αμυντικό χαφ, ο οποίος έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην ενδεκάδα.

Η υπόθεση όμως δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, καθώς ο Εμβιλά είναι προσηλωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι. Στόχος του είναι να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να επιστρέψει στο γήπεδο, για να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους».

Στη συνέχεια θα αποφασίσει για το μέλλον του, αξιολογώντας τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως», πάντως, είναι θετικός στο να μείνει στο λιμάνι, με τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση να γίνονται μετά το τέλος της σεζόν.

Όσο για το πότε θα είναι έτοιμος να βοηθήσει και πάλι την ομάδα του Μίτσελ, ο Εμβιλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμα προπονήσεις και δύσκολα θα προλάβει το ματς της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Άρη, ενώ θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button