Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ρετέγκι: Ντεμπούτο κόντρα στην Αγγλία για τον Ιταλό φορ που… φλέρταρε με τον ΟΦΗ πριν τρία χρόνια

Ο Ιταλοαργεντινός φορ της Τίγκρε που το 2020 έφτασε μια ανάσα από το να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ σημείωσε την πρώτη του συμμετοχή με τους Ατζούρι, ξεκινώντας ως βασικός στο ματς απέναντι στην Αγγλία. #Stoiximan_slgr #oficretefc #Retegui #Italy #Talleres #Tigre #BocaJuniors #SportsNews #season2022_2023

Ο Ιταλοαργεντινός φορ της Τίγκρε που το 2020 έφτασε μια ανάσα από το να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ σημείωσε την πρώτη του συμμετοχή με τους Ατζούρι, ξεκινώντας ως βασικός στο ματς απέναντι στην Αγγλία.

Γεννημένος στην Αργεντινή, ο Ιταλός σέντερ φορ της Τίγκρε (δανεικός από την Μπόκα Τζούνιορς), Ματέο Ρετέγκι έκανε το όνομά του να… γκελάρει στην Ευρώπη με τις εμφανίσεις του στoυς «Μπλε του Βορρά». Σε εννιά συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, ο 23χρονος φορ ήδη μετρά έξι τέρματα και ουσιαστικά ανάγκασε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να τον συμπεριλάβει στις κλήσεις του στην εθνική Ιταλίας και μάλιστα να του προσφέρει το ντεμπούτο του σε ένα τόσο σημαντικό ματς, όπως αυτό απέναντι στην Αγγλία.

Το ακόμη πιο ενδιαφέρον όμως, είναι ότι πριν τρία χρόνια ο Ιταλοαργεντινός στράικερ έφτασε πολύ κοντά στην Ελλάδα, με τον ΟΦΗ να «παλεύει» την περίπτωσή του, αλλά τον παίκτη να συνεχίζει τελικά στην Ταγιέρες.

 

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button