ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Β’ Εθνική: Μπορεί να κρύβει και εκπλήξεις η τελευταία αγωνιστική!

Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στον 3ο Όμιλο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας όσον αφορά τα playoffs όμως το ενδεχόμενο εκπλήξεων είναι πιθανό!

Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στον 3ο Όμιλο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας όσον αφορά τα playoffs.

Για να υπάρξουν ανακατατάξεις την τελευταία αγωνιστική πρέπει να γίνουν ακραία σενάρια και να υπάρξουν νίκες με διαφορές άνω των 30 πόντων!

Τρεις ομάδες και συγκεκριμένα οι Βίκος, Έσπερος Λαμίας και Τρίκαλα έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην τετράδα και την τελευταία αγωνιστική θα επιδιώξουν το καλύτερο πλασάρισμα.

Όσον αφορά την τελευταία θέση, η Δόξα Λευκάδας είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά πρέπει την τελευταία αγωνιστική να υπερασπιστεί κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας το +33 που έχει για να μην μείνει εκτός.

Βίκος Ιωαννίνων

Ο Βίκος Ιωαννίνων κρατάει την πρωτιά στα χέρια του. Την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Έσπερο Λαμίας και με νίκη καπαρώνει την πρωτιά κάτι όμως που δεν είναι εύκολο. Ο Έσπερος κυνηγάει και αυτός την πρώτη θέση και αναμένεται μία σπουδαία μάχη. Ο Βίκος για να βγει πρώτος πρέπει:

1η θέση

  1. Νίκη του Βίκου επί του Έσπερου Λαμίας
  2. Ήττα από τον Έσπερο Λαμίας με μέχρι 30 πόντους (είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι 83-53).

Έσπερος Λαμίας

Ο Έσπερος Λαμίας θα «κυνηγήσει» το θαύμα κόντρα στον Βίκο Ιωαννίνων δίχως όμως οι πιθανότητες να είναι με το μέρος του. Πάντως, ο Έσπερος δεν κινδυνεύει να πέσει κάτω από τη δεύτερη θέση, καθώς έχει την ισοβαθμία με τα Τρίκαλα.

1η θέση

  1. Νίκη επί του Βίκου με +31 πόντους

Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα είναι αδιάφορα την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Τα Τρίκαλα έχουν εξασφαλίσει την κατάληψη της τρίτης θέσης και δεν έχουν πιθανότητες για καλύτερο πλασάρισμα ή να πέσουν από την τρίτη θέση. Έτσι, ο αγώνας με τον Ναύαρχο Βότση δεν θα έχει κάποιο ενδιαφέρον για τους ίδιους.

3η θέση: Τρίκαλα

Δόξα Λευκάδας

Η Δόξα Λευκάδας έχει το πάνω χέρι για να μπει στα playoff του 3ου Ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι Νησιώτες στον πρώτο γύρο είχαν επικρατήσει με 86-53 του Φίλιππου Βέροιας κι έτσι δύσκολα θα γίνει η ανατροπή την τελευταία αγωνιστική. Ο μόνος τρόπος να βγουν εκτός τετράδας είναι να χάσουν με +33 πόντους από την ομάδα της Βέροιας.

4η θέση

  1. Νίκη επί του Φίλλιπου Βέροιας
  2. Ήττα από τον Φίλιππο Βέροιας μέχρι 33 πόντους

Φίλιππος Βέροιας

Ο Φίλιππος Βέροιας θα έχει μία τελευταία ευκαιρία στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας για να μπει στα playoff. Όπως αναφέραμε, κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο καθώς θα πρέπει να νικήσει με μεγάλη διαφορά τη Δόξα Λευκάδας. Ο Φίλιππος θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του και θα επιδιώξει να φέρει τα πάνω κάτω και να τρελάνει κόσμο.

4η θέση

  1. Νίκη με +33 πόντους επί της Δόξας Λευκάδας.

Πηγή: ebasket.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button