Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ανοικτό «παράθυρο» για παραμονή Πούγγουρα, προτάθηκαν Οικονόμου, Γούτας

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει δύο κινήσεις ενίσχυσης για το κέντρο της άμυνάς του, θέλοντας να ολοκληρώσει τη μία εκ των δύο μεταγραφών πριν από την αναχώρηση της ομάδας την Κυριακή (25/6) για το Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. #stoiximan_slgr #panathinaikosfc #Πούγγουρας #transfernews #SportsNews #season2023_2024

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει δύο κινήσεις ενίσχυσης για το κέντρο της άμυνάς του, θέλοντας να ολοκληρώσει τη μία εκ των δύο μεταγραφών πριν από την αναχώρηση της ομάδας την Κυριακή (25/6) για το Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Στο «τριφύλλι» κινούνται παράλληλα σε πολλές κατευθύνσεις, τόσο για τον τρίτο (στην ιεραρχία) στόπερ, ο οποίος θα διεκδικήσει φανέλα βασικού με τους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον, όσο και για την τέταρτη επιλογή στο rotation.

Και είναι πολύ πιθανό εντέλει, να «κλείσει» πρώτα η δεύτερη κίνηση (αυτή του «τέταρτου» κεντρικού αμυντικού), καθώς για τη βασική επιλογή υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που αξίζει να περιμένουν λίγο ακόμα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει πάντα ανοικτό και το «παράθυρο» για την παραμονή του Αχιλλέα Πούγγουρα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού (παρότι το συμβόλαιό του λήγει σε δέκα μέρες), κάτι που ενισχύεται κι απ’ το γεγονός πως εν αντιθέσει με τους άλλους παίκτες που αποχώρησαν (Κουρμπέλη, Σάντσες, Σάρλια), οι «πράσινοι» δεν έχουν βγάλει ακόμη «αποχαιρετιστήρια» ανακοίνωση για τον 27χρονο αμυντικό.

Διότι υπάρχει η πιθανότητα παραμονής του…

Από εκεί και πέρα, τις τελευταίες ημέρες προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό, ως «ελληνικές» επιλογές ο Μάριος Οικονόμου που έμεινε ελεύθερος από την Σαμπντόρια και ο Δημήτρης Γούτας που ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του και μία πολύ πετυχημένη συνεργασία δύο ετών με τη Σίβασπορ.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button