Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με τα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής…

Ντεεεεερμπι για ακόμη μία αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας και πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας για σήμερα. #ΕΠΣΦθιώτιδας #ΕρασιτεχνικόΠοδόσφαιρο #ΠάμεΚουβά #προγνωστικά #SportsNews #season2022_2023

Ντεεεεερμπι για ακόμη μία αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας και πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας για σήμερα. #ΕΠΣΦθιώτιδας #ΕρασιτεχνικόΠοδόσφαιρο #ΠάμεΚουβά #προγνωστικά #SportsNews #season2022_2023

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας, έχουμε ακόμη ένα ντέρμπι το οποίο αναμένεται να κρίνει πολλά…

Όπως κάθε αγωνιστική, έτσι και σε αυτή θα δώσουμε τα προγνωστικά μας για να δούμε τελικά αν θα πέσουμε μέσα ή θα Πάμε Κουβά!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Αγώνας: ΝΙΚΗ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ—> Δεν κρίνει κάτι η αναμέτρηση (και τους λόγους τους γνωρίζετε) αλλά έχουν και οι δύο ομάδες κίνητρο για να φτάσουν στη νίκη λόγω γοήτρου. Θα πάω με την έδρα οπότε άσσος.

 

Αγώνας: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΜΑΛΕΣΙΝΑ—> Το ντέρμπι της ημέρας. Ένα ματς το οποίο αναμένεται να κρίνει πολλά. Από τη μία ο Ολυμπιακός Λαμίας φαινομενικά μετά και την ήττα από τη Δάφνη έχει χάσει αρκετό έδαφος, ενώ η Μαλεσίνα θα παίξει σήμερα ΜΟΝΟ για τη νίκη. Ποιοτική και καλή ομάδα ο Ολυμπιακός αλλά θα πάω με το διπλό της Μαλεσίνας.

 

Αγώνας: ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ – ΣΤΥΛΙΔΑ—> Επικίνδυνη ομάδα η Στυλίδα, προέρχεται από νίκη εντός έδρας αλλά θεωρώ πως τα πράγματα στο Μαρτίνο θα είναι αρκετά δύσκολα. Θα πάω με τον άσσο…

 

Αγώνας: ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ – ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ—> Η Δάφνη προέρχεται από τεράστια νίκη εντός έδρας με τον Ολυμπιακό Λαμίας και θέλει να «χτίσει» πάνω σε αυτό το τρίποντο. Οπότε θα πω διπλό.

 

Αγώνας: ΑΤΑΛΑΝΤΗ – ΚΑΛΥΒΙΑ—> Πολύ ωραίο παιχνίδι, από δύο ποιοτικές ομάδες με ποδοσφαιριστές έμπειρους αλλά και νεαρούς. Γκολ θα βάλουν και οι δύο και θα ποντάρω στην ισοπαλία.

 

Αγώνας: ΑΡΗΣ ΑΓ ΚΩΝ/ΝΟΥ – ΚΑΛΑΠΟΔΙ—> Επίσης ένα πολύ ωραίο παιχνίδι θα είναι το συγκεκριμένο. Είναι απρόβλεπτες ομάδες αμφότερες και μπορούν και οι δύο να κερδίσουν. Όμως, θα πάω με τον γηπεδούχο και θα πω άσσο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button