Στοίχημα

Στοίχημα Προγνωστικά: Σε ρυθμούς εθνικών

Στο πρόγραμμα του Σαββάτου θα μας απασχολήσουν μονάχα οι εθνικές ομάδες για τα προκριματικά του Euro 2024.

Στο πρόγραμμα του Σαββάτου θα μας απασχολήσουν μονάχα οι εθνικές ομάδες για τα προκριματικά του Euro 2024. Στα προγνωστικά στοιχήματος προκύπτουν δύο άσοι και ένα Over 2.5.

Αρμενία – Τουρκία (19.00)

Σε συνεχόμενο ντεφορμάρισμα σε πολλά από τα τελευταία της παιχνίδια η Αρμενία, όπου μετρά έξι ήττες και μια ισοπαλία στα επτά πιο πρόσφατα. Κόντρα σε δυνατές ομάδες στον όμιλο πρέπει να υπερβάλει εαυτό για να κάνει την έκπληξη, αφού θα συναντήσει την Τουρκία, την Κροατία, την Ουαλία, αλλά και την Λετονία. Πρεμιέρα σήμερα κόντρα στους Τούρκους και χαρακτηρίζεται αρκετά απαιτητική από όλες τις απόψεις.

Θετικά δείγματα έστω και σε επίπεδο Nations League η Τουρκία, όπου τερμάτισε πρώτη, όμως ψάχνει μεγαλύτερη επιτυχία και συγκεκριμένα την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024. Ένα ικανότατο και ταλαντούχο ρόστερ σε όλες τις γραμμές αυτόν τον καιρό και καλείται να το αποδείξει από το πρώτο της παιχνίδι μέσα στην Αρμενία και να αποκτήσει πλεονέκτημα νωρίς για να πετύχει τον στόχο της.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το πάνω χέρι η Τουρκία, αλλά τις ευκαιρίες της θα έχει και η Αρμενία. Περισσότερο αξίζει το Over 2.5 σε απόδοση 1.91 στην Stoiximan.

 

Ισραήλ – Κόσοβο (19.00)

Στο πρόσφατο Nations League κατάφερε να κάνει την διαφορά το Ισραήλ, αφήνοντας πίσω την Ισλανδία και την Αλβανία, όμως ψάχνει πλέον το κάτι παραπάνω. Το θετικό μομέντουμ που έχει θέλει να το επιβεβαιώσει και στα προκριματικά του Euro 2024 και ειδικά μια νίκη στην πρεμιέρα σήμερα απέναντι στο Κόσοβο θα το βοηθήσει για την συνέχεια σε έναν όμιλο που μπορεί να παλέψει για πρόκριση.

Πάντα ανταγωνιστικό το Κόσοβο και μένει να αποδείξει αν μπορεί να σταθεί όρθιο σε έναν όμιλο με Ελβετία, Ισραήλ, Ρουμανία, Λευκορωσία και Ανδόρα. Στο πρόσφατο Nations League έμεινε κάτω από την Ελλάδα και σίγουρα μπορεί να παίξει καλύτερα. Ένα δυνατό τεστ για το Κόσοβο είναι το σημερινό αναμφίβολα μέσα στο Ισραήλ για το αν μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι σε ομάδες, που θα διεκδικήσουν την πρόκριση.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Θετικό κλίμα στο Ισραήλ και εντός έδρας έχει το πάνω χέρι για την επικράτηση σήμερα. Έστω και δύσκολα μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1.90 από τη Novibet.

 

Κροατία – Ουαλία (21.45)

Διάκριση και στο προηγούμενο Μουντιάλ για την Κροατία, αφού η νίκη στον μικρό τελικό απέναντι στο Μαρόκο με 2-1 την έφερε στην τρίτη θέση του τουρνουά. Ελάχιστες αλλαγές στο ρόστερ από τον Ζλάτκο Ντάλιτς, ενώ είναι κανονικά διαθέσιμος και ο Μόντριτς. Δείχνει να έχει το πάνω χέρι σε όμιλο με Ουαλία, Αρμενία, Τουρκία και Λετονία. Εντός έδρας πρεμιέρα σήμερα με την Ουαλία, όπου φαντάζει το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού.

Λίγα πράγματα στο Μουντιάλ του Κατάρ για την Ουαλία και με έναν βαθμό στον όμιλο δεν θα μπορούσε να προχωρήσει παρακάτω. Το σημαντικό είναι πως δίνει το παρών στις μεγάλες διοργανώσεις, αν και το κεφάλαιο του Γκάρεθ Μπέιλ έχει κλείσει, αφού αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δύσκολη πρεμιέρα σήμερα για την ομάδα του Ρομπ Πέιτζ, παίζοντας εκτός έδρας με την Κροατία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Περισσότερο ταλέντο σε όλες τις γραμμές για την Κροατία και αν παρουσιαστεί σοβαρή τότε θα βγάλει τον λογικό άσο στο 1.60 από την Bet365.

Διαβάστε επίσης

Back to top button