ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Stoiximan Super League: Οι «κανονιέρηδες» της μάχης της σωτηρίας (vids)

Στις έξι αγωνιστικές των play-outs που απομένουν οι... κάννες των Μπάλαν, Βέργου, Γερεμέγεφ και Μάντζη θα πρέπει να «καπνίζουν» με τη μάχη για την παραμονή να αναμένεται συναρπαστική.

Στις έξι αγωνιστικές των play-outs που απομένουν οι… κάννες των Μπάλαν, Βέργου, Γερεμέγεφ και Μάντζη θα πρέπει να «καπνίζουν» με τη μάχη για την παραμονή να αναμένεται συναρπαστική.

Των Νότη Χάλαρη και Δημήτρη Βέργου

Το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League συναρπάζει φέτος στην κορυφή με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο στα play-offs, ωστόσο και στα play-outs το ενδιαφέρον δεν είναι μικρότερο. Κι αυτό γιατί η φετινή μάχη για την παραμονή, με δύο ομάδες να υποβιβάζονται, αναμένεται να είναι έντονη ως το φινάλε.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με 23 βαθμούς, η Λαμία με 20, και οι Λεβαδειακός και Ιωνικός με 18 πόντους που βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις και στη διακεκαυμένη ζώνη είναι οι τέσσερις ομάδες που παλεύουν και στις έξι αγωνιστικές που απομένουν στα play-outs τα «κανόνια» τους θα πρέπει να είναι… on fire!

Από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπάλαν, από τη Λαμία ο Βέργος, από τον Λεβαδειακό ο Γερεμέγεφ και από τον Ιωνικό ο Μάντζης είναι οι φορ που την ώρα που η μπάλα… καίει θα πρέπει να έχουν το καθαρό μυαλό στο τελείωμα των φάσεων γιατί από τα γκολ τους ίσως κριθεί στο τέλος η σωτηρία.

Άλλωστε δεν χρειάζεται να πάμε μακριά καθώς στην πρώτη αγωνιστική ο Βέργος με τα δύο τέρματα που σημείωσε ήταν εκείνος που «καθάρισε» για τη Λαμία στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, βγάζοντας την ομάδα της Φθιώτιδας δύο βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Στη δεύτερη αγωνιστική που ακολουθεί το επόμενο Σάββατο (1/4) η Λαμία θα δοκιμαστεί στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ενώ Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα και Ιωνικός θα υποδεχτούν Ατρόμητο, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα με κάθε γκολ και κάθε βαθμό στην κρίσιμη τελική ευθεία να μετράει…

Κλαούντιου Μπάλαν (ΠΑΣ Γιάννινα)

Κλαούντιου Μπάλαν (ΠΑΣ Γιάννινα)

Νίκος Βέργος (Λαμία)

Νίκος Βέργος (Λαμία)

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ (Λεβαδειακός)

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ (Λεβαδειακός)

Βασίλης Μάντζης (Ιωνικός)

Βασίλης Μάντζης (Ιωνικός)

Αν και μπήκε σε αγωνιστικό ρυθμό στον ΠΑΣ Γιάννινα από την 6η αγωνιστική και μετά, ο Κλαούντιου Μπάλαν έχει εξελιχθεί το «κανόνι» του ελληνικού συλλόγου και όχι άδικα. Ο 28χρονος φορ έπαιξε σε 21 ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα συνολικά έξι φορές και μάλιστα σε κρίσιμες στιγμές, χαρίζοντας βαθμό ή βαθμούς, με αποκορύφωμα τη νίκη με 2-1 κόντρα στην ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button