ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πίτι: «Κάποιοι από το τεχνικό team της Κόστα Ρίκα ξέχασαν τον Νούνιες» (βίντεο)

Μεγάλες διαστάσεις δίνουν τα Μέσα Ενημέρωσης της Κόστα Ρίκα αναφορικά με τον αποκλεισμό του Κρίστοφερ Νούνιες από την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Μεγάλες διαστάσεις δίνουν τα Μέσα Ενημέρωσης της Κόστα Ρίκα αναφορικά με τον αποκλεισμό του Κρίστοφερ Νούνιες από την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Νωρίτερα σήμερα σας ενημερώσαμε πως χθες ο Κοσταρικανός έδωσε συνέντευξη στην οποία δήλωσε πως αισθάνεται “ξεχασμένος” από την Ομοσπονδία της χώρας του αφού κανείς δεν έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί του.

Λίγες ώρες αργότερα και ο τηλεοπτικό σταθμός “Noticias Repretel Costa Rica” ασχολήθηκε με την υπόθεση του μεσοεπιθετικού του ΠΑΣ Λαμία, φιλοξενώντας μέσω skype τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας, Φρανσίσκο Πίτι!

Το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ανέφερε χαρακτηριστικά:

Σε λιγότερο από δύο χρόνια, ο Κοσταρικανός μέσος έχει παίξει περισσότερα από 60 παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στο διάστημα αυτό o Cristopher Núñez κατάφερε να εδραιωθεί στην ΠΑΣ Λαμία.
Παράλληλα, τρεις μεγάλες ομάδες από την Ελλάδα και δύο από την Ισπανία ενδιαφέρονται για τον νεαρό μέσο.

Ο Πίτι μιλώντας για την συγκεκριμένη κατάσταση δήλωσε μεταξύ άλλων: 

Θεωρώ ότι είναι ένας επιδεικτικός ποδοσφαιριστής, ένας παίκτης που ξεχωρίζει, χωρίς φόβο να παίξει ποδόσφαιρο, χωρίς φόβο απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Έχει τεράστιες δυνατότητες στην Ελλάδα και ξεχωρίζει για αυτό και είχε προτάσεις (3 ομάδες της Ελλάδας και δύο της Ισπανίας).

Ανανεώθηκε το καλοκαίρι με την ομάδα της Λαμίας το συμβόλαιο του όχι για να κόψουν τα φτερά στον ποδοσφαιριστή, αλλά για του προσφέρουν σιγουριά και σταθερότητα. Ο στόχος είναι να εξελιχθεί ο ποδοσφαιριστής, ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί με το εθνόσημο ωστόσο το όνομα του ξεχάστηκε από το προπονητικό τιμ της εθνικής του.

Πραγματικά πονάω όχι γιατί νομίζω ότι είναι ενθουσιώδης, αλλά γιατί δουλεύει σκληρά και σκέφτεται συνεχώς την κλήση του στην Εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα για να αποδείξει στον κόσμο της χώρας του το πόσο έχει βελτιωθεί .

Από τη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα για τη Λαμία βρέθηκε στην προεπιλογή αρκετές φορές ωστόσο καμία δεν συμπεριλήφθηκε στις τελικές κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Διαβάστε επίσης

Back to top button