Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Άνετο απόγευμα για τον Εθνικό Κομποτάδων! (φωτορεπορτάζ)

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 2ο όμιλο ο Εθνικός Κομποτάδων υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον Αετό Μενδενίτσας.

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 2ο όμιλο ο Εθνικός Κομποτάδων υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον Αετό Μενδενίτσας.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του Θεόφιλου Φάκου:

Στο χθεσινό αγώνα μεταξύ των ομάδων Εθνικού Κομποτάδων και του Αετού Μενδενίτσας, για την 16η αγωνιστική του Β΄ ομίλου πρωταθλήματος Β΄ Φθιώτιδας, οι γηπεδούχοι επικράτησαν άνετα με ευρύ σκορ (7-0), διατήρησαν την πρωτιά στον όμιλο και κοιτούν κατάματα πλέον την άνοδο στην Α΄ Φθιώτιδας.

Οι «γαλανόλευκοι» μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και μόλις στο 2ο λεπτό με ένα γκολ του Καριώτη, έδειξαν ότι είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στους φιλοξενούμενους να πιστέψουν ούτε για λίγο ότι θα μπορούσαν να τους στερήσουν έστω και ένα βαθμό.

Στη συνέχεια ήταν καταιγιστικοί και πολύ νωρίς έδωσαν στον αγώνα διαδικαστικό χαρακτήρα, πετυχαίνοντας στο 15΄ το 2-0 με τον Τόλια, στο 19΄ το 3-0 με τον Παπαθέο, στο 26΄ το 4-0 πάλι με τον Καριώτη και στο 32΄ το 5-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κίτσιου, ενώ είχαν και δύο δοκάρια με τον Φάκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν λίγες ανάσες, καθώς η ομάδα των Κομποτάδων “έριξε στροφές”, ο προπονητής του Εθνικού Πάνος Παλιούρας έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς της ομάδας να πάρουν χρόνο συμμετοχής και ο Φάκος σημάδεψε και πάλι το δοκάρι.

Το τελικό σκορ του αγώνα διαμόρφωσε ο αρχηγός και έμπειρος αμυντικός της ομάδας Τόλιας, πετυχαίνοντας στο 64΄ το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΦΑΚΟΥ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button