Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Καμένα Βούρλα: “Καταδικάζουμε την συμπεριφορά φιλάθλων, υπευθύνων και μερικών ποδοσφαιριστών στον αγώνα με τον Ελατειακό”

Τον λόγο για τον οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας για την 16η αγωνιστική της Β' Φθιώτιδας κόντρα στον Ελατειακό γνωστοποίησαν τα Καμένα Βούρλα. Χτυπήθηκε νεαρός ποδοσφαιριστής του συλλόγου όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Τον λόγο για τον οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας για την 16η αγωνιστική της Β’ Φθιώτιδας κόντρα στον Ελατειακό γνωστοποίησαν τα Καμένα Βούρλα.

Χτυπήθηκε νεαρός ποδοσφαιριστής του συλλόγου όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Όπως ήδη γνωρίζετε ο αγώνας ανάμεσα στον Ελατειακό και τα Καμένα Βούρλα για την 16η αγωνιστική της Β’ Φθιώτιδας και για τον 1ο όμιλο, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς υπήρχε διακοπή στο 73′ του αγώνα με τους γηπεδούχους να βρίσκονται μπροστά στο σκορ με 2-1.

Κάπου εκεί όμως, όπως αναφέρει η ανακοίνωση των Καμένων Βούρλων νεαρός ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων δέχθηκε χτύπημα από αντίπαλο με αποτέλεσμα η ομάδα του να αποχωρήσει από τον αγώνα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Δυστυχώς το ποδόσφαιρο στον χθεσινό αγώνα της ομάδας μας Α.Ο.Κ.Β γύρισε το ποδόσφαιρο μισό αιώνα πίσω.

Καταδικάζουμε και διαμαρτυρόμαστε για την συμπεριφορά, φιλάθλων,υπεύθυνου του πάγκου και μερικών ποδοσφαιριστών της γηπεδούχου ομάδα Α.Ο.Ελατειακός κατά το χθεσινό αγώνα 26/3/2023.

Και ενώ το σκορ ήταν 2 – 1 υπέρ της γηπεδούχο ομάδα, χωρίς λόγο και αιτία σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ( μαθητής λυκείου) δέχτηκε εκτός φάσης βίαιο χτύπημα από αντίπαλο ποδοσφαιριστή(κεφαλιά, γροθιά) στο ινιακό οστό….

Λόγω ότι η ομάδα μας δεν έχει στόχο τη βαθμοθηρία αλλά τη συμμετοχή και το ευ αγωνίζεστε στο πρωτάθλημα ,ως ένδειξη διαμαρτυρίας καθώς και για την υπεράσπιση της σωματικής ακεραιότητας των μικρών ποδοσφαιριστών μας,αποχωρήσαμε από τον αγωνιστικό χώρο. Στους πάγκους των ομάδων πρέπει να βρίσκονται διπλωματούχοι προπονητές, όπου θα είναι υπόλογοι για τις ενέργειές τους .

Ευτυχώς για τον ποδοσφαιριστή μας η ταλαιπωρία στο Γ.Ν.Λαμίας έπειτα από αξονική και οφθαλμολογικές εξετάσεις τελείωσε ομαλά, χωρίς προβλήματα. (ΥΓ δεν θέλω να φανταστώ εάν το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν διαφορετικό….)

Ευχαριστούμε το Κ.Υ Αμφίκλειας και το Γ.Ν.Λαμίας για την άμεση ανταπόκριση.

Διαβάστε επίσης

Back to top button