ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μεταγραφή στη Περούτζια και επίσημο ντεμπούτο για τον Λεωνίδα Νικολόπουλο!

Στην ιταλική Περούτζια θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία και της Ένωσης 2010.

Στην ιταλική Περούτζια θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία και της Ένωσης 2010.

Παρακολουθώντας κανείς τις αναμετρήσεις των τμημάτων υποδομών του ΠΑΣ Λαμία το τελευταίο διάστημα θα παρατήρησε την απουσία του Λεωνίδα Νικολόπουλου από τις αποστολές, ωστόσο υπάρχει λόγος και αυτός είναι σοβαρός!

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής, αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τα τμήματα υποδομής των κυανόλευκων αφού το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην Περούτζια! Χθες μάλιστα πραγματοποίησε και το επίσημο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.

Το story της μεταγραφής του

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Μακρακώμη και την ‘Ενωση 2010 με προπονητές τους Γιώργο Καραγεώργο και Δημήτρη Λιάσκα. Mια ομάδα που διαχρονικά αποτελεί έναν από τους κύριους τροφοδότες του Φθιωτικού ποδοσφαίρου αφού αποτελεί μία από τις ελάχιστες ομάδες του Νομού, με τμήματα υποδομών όλων των ηλικιακών ομάδων και περισσότερους από 100 ενεργούς αθλητές.

Πρόκειται για την ομάδα με την φανέλα της οποίας μεγαλούργησε μία από τις σημαίες του ΠΑΣ Λαμία, ο τεράστιος Λεωνίδας Γιαννέλος με το γήπεδο πια να φέρει το όνομά του. Μάλιστα ο Λεωνίδας Νικολόπουλος και ο αδερφός του Κώστας (πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία) είναι εγγόνια του Λεωνίδα Γιαννέλου (έχει το όνομα του παππού του) συνεπώς μιλάμε για δύο παιδιά που το ποδόσφαιρο κυλά στο αίμα τους.

Στην εξέλιξή του, ο Λεωνίδας είχε να διαχειριστεί το ειδικό βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού, αφού οι ερυθρόλευκοι τον ενέταξαν στην Κ-15 του συλλόγου σε ηλικία 14 ετών. Εκεί αγωνίστηκε για μία σεζον, σε μία χρονική περίοδο που ο covid επηρέασε πολλά πράγματα.

Η συνέχεια τον βρήκε στις ακαδημίες του ΠΑΣ Λαμία όπου με την καθοδήγηση των προπονητών του κατάφερε να παρουσιάσει μια ραγδαία εξέλιξη. Η εξέλιξή του αυτή, κέντρισε το ενδιαφέρον του Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Κ-16, Αλέξανδρου Αλεξιάδη, ο οποίος τον κάλεσε αρχικά στα δοκιμαστικά και στη συνέχεια στο τουρνουά της Uefa u-16!

Ταξίδεψε στη Κροατία, αγωνίστηκε κόντρα σε Σλοβενία , Κροατία και Αρμενία έχοντας καλή παρουσία, γεγονός που προκάλεσε το γραφείο μάνατζερ EMOD Sport Protection Agencyνα ασχοληθεί με την περίπτωσή του και να τον αναλάβει εν τέλει.

Κάπου εκεί, μπήκε στο κόλπο και η Περούτζια! Το γραφείο μάνατζερ δραστηριοποιείται έντονα στην Ιταλία, πρότεινε τον ποδοσφαιριστή ο οποίος άρεσε και κάπως έτσι ήρθε η πρόταση προς την πλευρά της Λαμίας!

Εδώ και αρκετό καιρό ο Λεωνίδας βρίσκεται στην Ιταλία και την Περούτζια, συμμετείχε στα φιλικά των μικρών ομάδων και χθες, πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στην εκτός έδρας νίκη επί της Σαλερνιτάνα με 2-0!

 

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button