Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Σάλας

Τεράστια εντός έδρας νίκη για τον ΠΑΣ Λαμία Futsal!

Τεράστια εντός έδρας νίκη πέτυχε το βράδυ της Κυριακής η ομάδα futsal του ΠΑΣ Λαμία, επικρατώντας με 9-1 των Τραχώνων Αλίμου.

Τεράστια εντός έδρας νίκη πέτυχε το βράδυ της Κυριακής η ομάδα futsal του ΠΑΣ Λαμία, επικρατώντας με 9-1 των Τραχώνων Αλίμου.

Κάλυψε τη διαφορά του πρώτου αγώνα και τερμάτισε δεύτερη η ομάδα της Φθιώτιδας. Και τώρα μπαράζ κόντρα στους Θρακομακεδόνες!

Ρεπορτάζ: Νίκος Μώκος

Και στο βάθος Final 4! Oι κυανόλευκοι του ΠΑΣ Λαμία φιλοξένησαν το βράδυ της Κυριακής τους Τράχωνες Αλίμου που μέχρι χθες ήταν πρώτοι στον όμιλο, επικράτησαν με 9-1, κάλυψαν τη διαφορά των 5 τερμάτων του πρώτου αγώνα (10-5) και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο Υπεροχή Τρικάλων – Αδέσποτος Αθηνών, τερμάτισαν δεύτεροι με τον σημερινό αντίπαλο να καταλαμβάνει την τρίτη θέση!

Πλέόν το συγκρότημα του Κώστα Τσαπραζλή θα αγωνιστεί σε διπλές αναμετρήσεις κόντρα στην 3η του έτερου ομίλου ομάδα των Θρακομακεδώνων και με πρόκριση θα κλείσουν εισιτήριο για το Final 4 από το οποίο θα προκύψει η ομάδα που θα πανηγυρίσει την άνοδο στην 1η κατηγορία!

Αγωνιστικά οι κυανόλευκοι ήταν πλήρεις μετά από πολύ καιρό έχοντας 15 ποδοσφαιριστές διαθέσιμους σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους οι οποίοι βρέθηκαν στη Λαμία με 6μελη αποστολή.

Ανώτεροι οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, πάτησαν γκάζι στο δεύτερο 20λεπτο και καθάρισαν τη νίκη.

Τα γκολ πέτυχαν οι Τσούκας (3), Καυκιάς (4), Λέρης (1)

*Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Γάτσιου στο πρώτο μόλις λεπτό της αναμέτρησης, που τον ανάγκασε να αποχωρήσει υποβασταζόμενος από το γήπεδο και το μέγεθος της ζημιάς αναμένεται να γίνει γνωστό σήμερα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button