Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δύσκολα με ΠΑΟΚ ο Μουκουντί!

Ο Αρόλντ Μουκουντί δεν έχει μπει ακόμα στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ. #stoiximan_slgr #aekfc #Moukoudi #SportsNews #season2022_2023

Ο Αρόλντ Μουκουντί δεν έχει μπει ακόμα στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ.

Αρκετά είναι τα ερωτηματικά στην ΑΕΚ για τους διαθέσιμους παίκτες ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα. Εκτός από τους αμφίβολους Λιβάι Γκαρσία και Τομ Φαν Βέερτ, δεν είναι ακόμη σίγουρη η παρουσία του Αρόλντ Μουκουντί.

Ο Καμερουνέζος στόπερ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ακόμα δεν έχει μπει πλήρως στο πρόγραμμα προπόνησης της Ένωσης. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει να δει την εξέλιξη της κατάστασής του, για να αποφασίσει για το αμυντικό δίδυμο.

Στη διάθεση της ΑΕΚ βρίσκεται ο Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ πολλούς πόντους κέρδισε με το παιχνίδι του κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Γεράσιμος Μήτογλου.

Οι τελικές δοκιμές για το σχήμα της Ένωσης που θα αγωνιστεί στην Τούμπα θα γίνουν Πέμπτη-Παρασκευή, προκειμένου να έχουν επιστρέψει όλοι οι διεθνείς και να έχει ο Αλμέιδα μια σαφή εικόνα για την κατάσταση του ρόστερ του.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button