FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σαμπράκος, Νικολαΐδης και Τσώχος για τον ΠΑΣ Λαμία!

Διαβάστε τι είπαν ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Μιχάλης Τσώχος και ο Βασίλης Σαμπράκος για την φετινή εμφάνιση του ΠΑΣ Λαμία στο πρωτάθλημα της SuperLeague, στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου «Εξηγώντας το Θαύμα».

Σήμερα στο κτίριο της Περιφέρειας στο κέντρο της Λαμίας, έλαβε χώρα η παρουσίαση του βιβλίου του συναδέλφου, Βασίλη Σαμπράκου, το «Εξηγώντας το Θαύμα».

Η παρουσίαση περιελάμβανε και αρκετή κουβέντα, με κάποιους από τους ομιλητές να είναι ο Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής του 2004 Ντέμης Νικολαΐδης αλλά και ο γνωστός αθλητικός δημιογράφος, Μιχάλης Τσώχος.

Εκτός από το βιβλίο, αμφότεροι οι ομιλητές σχολίασαν και την παρουσία του ΠΑΣ Λαμία στη φετινή SuperLeague την οποία αποκάλεσαν ως πορεία πρωταθλητισμού για μία επαρχιακή ομάδα.

Αρχικά, ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «κυανόλευκο» σύλλογο, αποκαλώντας μάλιστα τη Λαμία την πιο φορμαρισμένη επαρχιακή ομάδα στην Ελλάδα. Επίσης, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Μάκη Χάβου στην ομάδα της Φθιώτιδας, σχολιάζοντας και τα δημοσιεύματα που θέλουν να αποχωρεί τον σύλλογο ο Έλληνας τεχνικός.

Από την άλλη, ο Μιχάλης Τσώχος στάθηκε και στον κόσμο της ομάδας όπου σε κάθε αγώνα μοιράζεται την εξέδρα του με τους φιλάθλους των άλλων ομάδων, χωρίς φασαρίες και παρατράγουδα.

Τέλος, ο Βασίλης Σαμπράκο, ο συγγραφέας του βιβλίου «Εξηγώντας το θαύμα», αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του Μάκη Χάβου φέτος και σημείωσε πως γούσταρε πολύ να βλέπει τη Λαμία να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button