Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Με Λιβάι στην Τούμπα, κάκωση ο Βίντα

Ο Λιβάι Γκαρσία προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2/4, 19:30). Κάκωση στο δεξί γόνατο ο Βίντα. #stoiximan_slgr #aekfc #Vida #LivaiGarcia #paokfc #playoffs #SportsNews #season2022_2023

Ο Λιβάι Γκαρσία προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2/4, 19:30). Κάκωση στο δεξί γόνατο ο Βίντα.

Παρών στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα δηλώσει ο Λιβάι Γκαρσία.

Ο στράικερ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο προπονήθηκε κανονικά, έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα και κρίθηκε ετοιμοπόλεμος για τη «μάχη» των Δικεφάλων το βράδυ της Κυριακής (2/4, 19:30).

Από την άλλη, πρόβλημα προέκυψε με τον Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος επέστρεψε από την Εθνική Κροατίας με κάκωση στο δεξιό γόνατο και είναι αμφίβολος για το ματς της Τούμπας.

Από κει και πέρα, η συμμετοχή των Μουκουντί και Γκατσίνοβιτς στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή (31/3), ενώ ο Φαν Βέερτ συνέχισε ατομικό.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button