Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αγγλικό ενδιαφέρον για Κανός…

Ο Σέρτζι Κανός αγωνίζεται στον Ολυμπιακό δανεικός από τη Μπέντφορντ και οι Άγγλοι ασχολούνται με το μέλλον του. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #SergiCanos #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Ο Σέρτζι Κανός αγωνίζεται στον Ολυμπιακό δανεικός από τη Μπέντφορντ και οι Άγγλοι ασχολούνται με το μέλλον του.

Το μέλλον του Σέρτζι Κανός αρχίζει να απασχολεί τους Άγγλους, με τον Ισπανό εξτρέμ να αγωνίζεται δανεικός στον Ολυμπιακό από τη Μπρέντφορντ. Η πορεία του στους «ερυθρόλευκους» είναι καλή μέχρι τώρα, ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα εάν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς που υπάρχει στη συμφωνία.

Εξάλλου, στο λιμάνι έχουν δώσει τώρα προτεραιότητα στους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας και τα θέματα των ποδοσφαιριστών θα τεθούν στο τραπέζι μετά το τέλος της σεζόν.

Στην Αγγλία, ωστόσο, υπάρχουν δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του Κανός, τις καλές του εμφανίσεις στην Ελλάδα, αλλά και τις αξιώσεις της Μπρέντφορντ. Η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 12 εκατ. Ευρώ και δύσκολα η αγγλική ομάδα θα συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο.

Ο Ολυμπιακός διατηρεί καλές σχέσεις με τον εκπρόσωπο του Ισπανού και όταν έρθει η ώρα των συζητήσεων για το μέλλον του παίκτη θα επιχειρήσει να κλείσει ένα καλό ντιλ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button