Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Οι περιπτώσεις των δεξιών μπακ που τσεκάρει ο Ολυμπιακός!

Η αποχώρηση του Σίμε Βρσάλικο... θα φέρει μεταγραφή στο δεξί άκρο του Ολυμπιακού. #slgr #olympiacosfc #SimeVrsaljko #transfernews #SportsNews #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Η αποχώρηση του Σίμε Βρσάλικο… θα φέρει μεταγραφή στο δεξί άκρο του Ολυμπιακού. #slgr #olympiacosfc #SimeVrsaljko #transfernews #SportsNews #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Η αποχώρηση του Σίμε Βρσάλικο αναμένεται να φέρει… φρέσκο όνομα στα δεξιά της άμυνας του Ολυμπιακού. Ποιοι βρίσκονται στη λίστα του Μίτσελ.

Η «βόμβα» με τον Βρσάλικο δεν έκανε… ποτέ θόρυβο και ο Ολυμπιακός έχει βγει ήδη στην αγορά για να αποκτήσει δεξί μπακ, που ενδεχομένως θα έρθει με την ταμπέλα του βασικού, αφού ούτε ο Άβιλα έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του.

Σύμφωνα με τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, ο Μίτσελ «τσεκάρει» την περίπτωση του Νταμιάν Σουάρες. Ο 34χρονος μπακ παίζει στην Χετάφε, όμως το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και ίσως είναι εύκολη η προοπτική συμφωνίας ανάμεσα σε όλες τις πλευρές. O Ουρουγουανός αμυντικός έχει μεγάλη εμπειρία, αφού παίζει στην Ισπανία από το 2011 (με Σπόρτινγκ Χιχόν, Έλτσε, Χετάφε), όμως φέτος δεν έχει αγωνιστεί πολύ, αφού μετρά εφτά συμμετοχές.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός έχει στα… ραντάρ του τον Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος είναι πλέον σταθερό μέλος στην Εθνική μας, ενώ πάντα στο «κάδρο» βρίσκεται και ο ελεύθερος Ομάρ Ελαμπντελαουί.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button