Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χανιά: Νέος προπονητής ο Ταουσιάνης

Ο Γιάννης Ταουσιάνης είναι από την Πέμπτη (30/3) ο νέος προπονητής των Χανίων. #slgr2 #xania_fc #Ταουσιάνης #SportsNews #season2022_2023

Ανέλαβε τα Χανιά ο Ταουσιάνης!

Ο Γιάννης Ταουσιάνης είναι από την Πέμπτη (30/3) ο νέος προπονητής των Χανίων.

Τα «ηνία» της ομάδας των Χανίων κρατά πλέον ο Γιάννης Ταουσιάνης, καθώς η ομάδα της Κρήτης ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 51χρονο τεχνικό.

Ο Ταουσιάνης οδήγησε πέρσι τον Λεβαδειακό στην άνοδό του στη μεγάλη κατηγορία, ξεκίνησε τη σεζόν στους Βοιωτούς ενώ εργάστηκε φέτος και στην ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, με βλέμμα στο παρόν και κυρίως στο μέλλον, πιστή στο διετές πλάνο της, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον καταξιωμένο προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας κατά την τρέχουσα καθώς και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης παρακολούθησε από κοντά την πρόσφατη αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, όπου είχε την ευκαιρία να έχει μια πρώτη αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας καθώς και μία πρώτη συζήτηση με το τεχνικό επιτελείο, με τα μέλη του οποίου βρίσκεται έκτοτε σε ανοιχτή επικοινωνία και συνεργασία.

Ο νέος προπονητής θα υπογράψει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα και αναμένεται στα Χανιά μετά το Πάσχα, μαζί με τους συνεργάτες του, προκειμένου στις 20 Απρίλη να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του και να παρουσιαστεί επισήμως.

Διαβάστε επίσης

Back to top button