Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Το έκανε ντέρμπι η Γερμανία!

Δύσκολα με 2-3 κέρδισε η Γερμανία την Αυστραλία στην τρίτη ημέρα του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

Με νίκη ξεκίνησε στη διοργάνωση η Γερμανία που κέρδισε την Αυστραλία με 3-2. «Φωτιά» μπροστά η ομάδα του Λεβ, αλλά με προβλήματα στην άμυνα.

Η Γερμανία πίεσε από το 1ο λεπτό και στο 4’ άνοιξε το σκορ. Ο Μπραντ βγήκε από τα δεξιά και έκανε το γύρισμα στο κατάλληλο σημείο προς τον Στιντλ που τελείωσε ιδανικά τη φάση με σουτ από κοντά. Το ματς ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των «πάντσερ» που άγγιξαν το 2-0 στο 17’ όταν η κεφαλιά του Βάγκνερ πέρασε λίγο έξω ενώ στο 21’ ο Ράιαν έδιωξε δύσκολα το σουτ του Μπραντ. Στο 23’ ο Βάγκνερ βρέθηκε μόνος με τον Ράιαν αλλά πλάσαρε άουτ ενώ στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Γκορέτζκα πέρασε έξω και στο 27’ ο Ράιαν είπε όχι σε δυνατό σουτ του Μπραντ.

Η Αυστραλία ανέβασε λίγο στροφές και στο 37ο λεπτό έχασε ευκαιρία σε κεφαλιά του Σέινσμπουρι και στο 41’ ισοφάρισε. Ο  Ρόγκιτς έκανε αρχικά σουτ από μακρινή απόσταση, η μπάλα βρήκε στον Μουστάφι και στρώθηκε ξανά στον παίκτη της Αυστραλίας που στη δεύτερη προσπάθεια έπιασε καλύτερο σουτ και νίκησε τον Λένο (έκανε λάθος) για το 1-1. Ωστόσο τρία λεπτά αργότερα, ο Λουονγκό έκανε καθαρό πέναλτι στον Γκορέτζκα και ο Ντράξλερ από τα 11 μέτρα έγραψε το 1-2.

Τα «πάντσερ» μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 48’ ο Γκορέτζκα βρέθηκε απέναντι από τον Ράιν, ύστερα μακρινή μπαλιά του Κίμιχ στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με ωραίο τελείωμα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό και στο 56’ η ομάδα του Ποστέκογλου μείωσε. Ο Ρόγκιτς έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Τζούριτς και κατέληξε στον Λένο που μάζεψε αρχικά, αλλά στη συνέχεια του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια και ο Τζούριτς από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-3.

Στο 75ο λεπτό, ο Βέρνερ πίεσε και πήρε μπάλα, ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα, αλλά το σουτ του έστειλε την μπάλα στη ρίζα του δοκαριού του Ράιαν ενώ στο 78΄ο Λένο μπλόκαρε το σουτ του Κρούζε και στο 90’ ο Βέρνερ έκανε όμορφη ενέργεια αλλά σούταρε άουτ.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ράιαν, Ντεγκενέκ, Μίλιγκαν, Λέκι, Ράιτ, Τζούριτς (87’ Κέιχιλ), Μόουι, Μπέχιτς, Σέινσμπουρι, Λουονγκό (46’ Κρούζε), Ρόγκιτς (71’ Τροΐζι)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Λένο, Μουστάφι, Έκτορ, Ρίντιγκερ, Κίμιχ, Ρούντι, Βάγκνερ (58’ Βέρνερ), Γκορέτζκα, Μπραντ (63’ Ζίλε), Στιντλ (78’ Τσαν), Ντράξλερ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button