Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λεβαδειακός: Επίσκεψη και στήριξη από τους παλαίμαχους του συλλόγου

Μια ευχάριστη επίσκεψη είχαν οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Λεβαδειακού, καθώς οι παλαίμαχοι έδωσαν το παρών στην προπόνηση της Τετάρτης (29/03). #stoiximan_slgr #levadeiakosfc #playouts #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Μια ευχάριστη επίσκεψη είχαν οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Λεβαδειακού, καθώς οι παλαίμαχοι έδωσαν το παρών στην προπόνηση της Τετάρτης (29/03).

Ο Λεβαδειακός δίνει τη δική του μάχη για την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια της Stoiximan Superleague και σε αυτό είναι δίπλα στην ομάδα όλοι από το περιβάλλον της.

Στην προπόνηση της Τετάρτη (29/03), οι παίκτες είχαν μία ευχάριστη έκπληξη καθώς βρέθηκαν εκεί αντιπροσωπεία των παλαιμάχων της ομάδας προκριμένου να τους δείξουν τη στήριξή τους και την πίστη τους για την παραμονή του κλαμπ. Συγκεκριμένα αυτοί ήταν οι Χάρη Αθανασόπουλο, Σπύρο Γκουλή, Γιάννη Πούλο, Κώστα Καραδήμα και Γιώργο Σύρτα.

«Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας είχαν τη χαρά να τους επισκεφτεί σήμερα, στην πρωινή προπόνηση, αντιπροσωπεία των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού, στο Δημοτικό Στάδιο «Λάμπρος Κατσώνης».

Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τους Χάρη Αθανασόπουλο, Σπύρο Γκουλή, Γιάννη Πούλο, Κώστα Καραδήμα και Γιώργο Σύρτα.

Οι παλιές δόξες του συλλόγου μας εξέφρασαν τη στήριξή τους στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας και τους εμψύχωσαν ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.

Ακόμα φορά, απέδειξαν ότι ο Λεβαδειακός είναι μία οικογένεια και όλοι μαζί θα δώσουμε τη «μάχη» μας μέχρι τέλους, για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Διαβάστε επίσης

Back to top button