Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ήττα στο «Καμπ Νου» μετά από δύο χρόνια για την Μπαρτσελόνα!

Έπρεπε να περάσουν 26 μήνες, προκειμένου η Μπαρτσελόνα να γνωρίσει και πάλι ήττα στο «Καμπ Νου».

Το «Καμπ Νου» σε θέμα ατμόσφαιρας μπορεί να μην βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα με τις πιο «καυτές» έδρες στον κόσμο. Αλλά η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Από εκεί για να φύγει κάποια ομάδα με θετικό αποτέλεσμα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της. Πρέπει να έχει και λίγο την τύχη με το μέρος της. Είναι ένας συνδυασμός γεγονότων.

Γι’ αυτό άλλωστε δεν βλέπουμε πολύ συχνά τους αντιπάλους της Μπαρτσελόνα να βγαίνουν αλώβητοι από εκεί. Ωστόσο, η Ρεάλ Μπέτις κατάφερε να… σοκάρει τους Καταλανούς.

Οι «βερδιμπλάνκος» σημείωσαν τέσσερα τέρματα στη νίκη τους με σκορ 4-3 και έτσι σταμάτησαν ένα εντυπωσιακό σερί των «μπλαουγκράνα» που έτρεχε εδώ και 26 μήνες.

Οι περισσότεροι φίλοι της Μπαρτσελόνα όταν δίνουν το «παρών» στο «Καμπ Νου» ξέρουν δύο πράγματα πριν από τη σέντρα του κάθε αγώνα. Ότι η ομάδα τους θα παίξει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο και κατά ένα μεγάλο ποσοστό το τελευταίο σφύριγμα θα τους βρει να πανηγυρίζουν ακόμη μία νίκη.

Και όντως έτσι είναι. Όμως, σε αυτό τον κανόνα υπάρχουν και οι… εξαιρέσεις. Η τελευταία ομάδα που κατάφερε να επικρατήσει των «μπλαουγκράνα» μέσα στην έδρα τους ήταν η Αλαβές τον Σεπτέμβριο του 2016 με σκορ 2-1.

Από τότε μέχρι και την Κυριακή (11/11) κανένας άλλος σύλλογος δεν είχε καταφέρει να πληγώσει τους Καταλανούς που από εδώ και τώρα θα επιχειρήσουν να τρέξουν ένα νέο σερί.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button