Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δύσκολη περίπτωση ο Ρεμπρόφ για την ΑΕΚ!

Η επαφή προφανώς έγινε. Χρειάζονται όμως πάρα πολλά για να στοιχειοθετηθεί κάτι περισσότερο, έστω και σε επίπεδο υπαρκτής επιλογής.

Η επαφή προφανώς έγινε. Χρειάζονται όμως πάρα πολλά για να στοιχειοθετηθεί κάτι περισσότερο, έστω και σε επίπεδο υπαρκτής επιλογής.

ΑΕΚ: Ρεμπρόφ λοιπόν. Όταν «έσπασε» παντού με τις σχετικές υποσημειώσεις πως είναι δύσκολη περίπτωση κτλ η πρώτη σκέψη ήταν πως πρόκειται για κλασική αποπροσανατολιστική διαρροή (στην καλύτερη) ή μια που να εστιάσουν άπαντες εν όψει της σημερινής συνέντευξης του αφεντικού.

Το ένστικτο κάπως επιβεβαιώθηκε ψάχνοντας λίγο την περίπτωση του Ουκρανού. Εισπράττει πάνω από μισό χαρτί στη Φερεντσβάρος, με «τρελά» για τα δεδομένα του ουγγρικού ποδοσφαίρου, μπόνους για τις ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Φέτος για παράδειγμα που αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League, πήρε άλλα τόσα, ξεπερνώντας συνολικά το «χαρτί».

Δεύτερον, έχει έναν χρόνο ακόμη συμβολαίου. Και εξ όσων γνωρίζουν στην Ουγγαρία δεν υπάρχει buy out. Ούτε και διάθεση φυγής του Ουκρανού, παρά τα όσα φημολογούνται και λέγονται για κακές του σχέσεις με τη διοίκηση της Φερεντσβάρος.

Επίσης, αν και εφόσον αποχωρήσει από τη Βουδαπέστη και το ουγγρικό πρωτάθλημα, θέλει να το κάνει δοκιμάζοντας σε αδιαμφισβήτητα καλύτερη λίγκα.

Και δεν ορκίζομαι αδέρφια πως σε αυτή τη φάση της καριέρας του, έχοντας εξελιχτεί στον… Πέδρο Μαρτίνς της Ουγγαρίας (για να γίνει αντιληπτός ο συσχετισμός) θεωρεί το ελληνικό πρωτάθλημα τόσο πολύ ανώτερο του ουγγρικού και την ΑΕΚ το ιδανικό βήμα εξέλιξης στην καριέρα του.

Μπορεί και να το πιστεύει, δεν το ξέρω. Ό,τι «ψάρεψα», μεταφέρω. Στο τέλος-τέλος έχουμε κι εμείς δικαίωμα να ρωτάμε και να «σπάμε», σωστά;

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button