Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός για Μπαλτάκο: «Ζούμε στη Δημοκρατική Ελλάδα και όχι στην Ελλάδα που εκείνος ονειρεύεται με φασισμό και σβάστικες»

Ο Ολυμπιακός πήρε θέση για τα όσα αναφέρθηκαν στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #ΕΠΟ #ανακοίνωση #SportsNews #season2022_2023

Ο Ολυμπιακός πήρε θέση για τα όσα αναφέρθηκαν στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο.

Επίθεση κατά του προέδρου της ΕΠΟ εξαπέλυσε ο Ολυμπιακός με επίσημη θέση, όπου αναφέρθηκε στον Τάκη Μπαλτάκο για τα όσα έγιναν στη συνάντηση που είχαν μαζί με τους υπόλοιπους προέδρους, αποκαλώντας τον «φασίστα».

Αναλυτικά η θέση του Ολυμπιακού:

«Η επίσημη θέση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για την ανακοίνωση του Προέδρου της ΕΠΟ με τις φασιστικές αναφορές «θα επιβάλλω το ρυθμό μου» και «όποιος επιβάλλει κερδίζει».

Το μόνο που μπορεί να επιβάλλει είναι τον ρυθμό στη μέση του καθώς σκύβει με δουλοπρέπεια στα σημερινά αφεντικά του και τους πρώην επισήμους εργοδότες του.

Επίσης μπορεί να επιβάλλει την ταχύρρυθμη και πλήρη διάλυση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ομάδας.

Σε αυτό το φασιστικό σκουπίδι δεν θα δώσουμε ξανά κανένα δικαίωμα θεσμικού ή άλλου διαλόγου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Και να μην προκαλεί περί θεσμικότητας γιατί όλος ο αθλητικός κόσμος γνωρίζει τι έκανε και τι έλεγε για τα αφεντικά του και τι πρότεινε τους δυο προηγούμενους μήνες, πως έγινε Πρόεδρος της ΕΠΟ και ποια είναι η σχέση του με τους υπόλοιπους εντός Ομοσπονδίας.

Τέλος, να του θυμίσουμε ότι ζούμε στη Δημοκρατική Ελλάδα και όχι στην Ελλάδα που εκείνος ονειρεύεται με φασισμό, σβάστικες και σκοτάδι.

Και μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Μπαλτάκο Φασίστα»

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button