Α΄ ΦθιώτιδαςΣτοίχημαΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με τα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής

Οι αγωνιστικές τελειώνουν και το απόλυτο δεν το έχουμε κάνει ακόμη...

Οι αγωνιστικές τελειώνουν και το απόλυτο δεν το έχουμε κάνει ακόμη…

Λέτε σήμερα να είναι η ημέρα μας; Για πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα. Θα δώσουμε τα προγνωστικά μας για τα σημερινά παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας.

Πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα:

ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ – ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ–> Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Είναι το ματς που συγκεντρώνει όλο το ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να θέλουν να πάση θυσία τη νίκη. Έχει το προβάδισμα η Δάφνη και λόγω της έδρας οπότε θα πάμε με το 1Χ.

ΚΑΛΑΠΟΔΙ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ–> Ενδιαφέρον παιχνίδι στο Καλαπόδι, θα ποντάρουμε στο διπλό του Παρνασσού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ–> Εξίσου ωραία ματς περιμένουμε στο Κρίκελλο. Γκολ θα δούμε σίγουρα και από τους δύο αλλά θα στηρίξουμε το διπλό του Άρη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ – ΣΤΥΛΙΣ–> Ντέρμπι και αυτό. Δύο πολύ καλές ομάδες, με ποιοτικό ρόστερ και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Θα επιλέξουμε όμως την ισοπαλία.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ – ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝ–> Δύσκολο για προβλέψεις ματς. Έχει την έδρα η Προοδευτική καλύτερη φέτος όμως η Α.Ε Καλυβίων. Θα πάμε με το goal-goal και το διπλό.

ΑΤΑΛΑΝΤΗ – ΜΑΛΕΣΙΝΑ 08–> Με το βλέμμα στο ντέρμπι των Λιβανατών θα είναι η Μαλεσίνα η οποία θέλει τη νίκη σήμερα ενώ από την άλλη η Αταλάντη θα τα δώσει όλα για να κάνει τη ζημιά. Παρόλο αυτά θα πάμε με το διπλό.

Διαβάστε επίσης

Back to top button