Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αφρικανός παίκτης της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου κατηγορείται πως είναι 25 και όχι 19!

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά από τις κατηγορίες για τον Φλορίς Τζαβέ της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου πως αγωνίζεται με διαφορετική ηλικία από την πραγματική του.

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά από τις κατηγορίες για τον Φλορίς Τζαβέ της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου πως αγωνίζεται με διαφορετική ηλικία από την πραγματική του.

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην εθνική ομάδα u23 της Γκαμπόν, αλλά και στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου! Διότι ο Φλορίς Τζαβέ, που αγωνίζεται με την εθνική ελπίδων της χώρας του και με τον κυπριακό σύλλογο κατηγορείται πως κρύβει την ηλικία του και δηλώνει διαφορετική από την πραγματική του.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν κατηγορίες για τον Τζαβέ ότι είναι 25 ετών και όχι 19 όπως δηλώνει, ότι κρύβει δηλαδή έξι χρόνια από την ηλικία του.

Η αρχή έγινε όταν η ομάδα U23 της Γκαμπόν νίκησε το Καμερούν με 7-6 στα πέναλτι στον τρίτο και τελευταίο γύρο των προκριματικών που οδήγησαν τους «Πάνθηρες» στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής U23 που φιλοξενείται από το Μαρόκο.

Ώρες μετά το παιχνίδι, η διαδικτυακή πλατφόρμα «CFOOT» παρείχε πληροφορίες για το transfermarkt που αποδεικνύουν ότι ο Τζαβέ έκλεισε ήδη τα 25.

Ο Τζαβέ αγωνίζεται στον Άρη Λεμεσού ως δανεικός από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, με έναν ποδοσφαιριστή της ΕΝΠ να κρατάει την ανωνυμία του αλλά να δηλώνει σίγουρος πως είναι μεγαλύτερος: «Ξέρω αυτόν τον τύπο που τον λένε Τζαβέ. Είναι δανεικός στον Άρη. Είναι 100% απάτη. Εάν δεν χρησιμοποιούσε την σωστή ταυτότητά του, σήμαινε ότι το παιχνίδι ήταν ένα χάος και θα έπρεπε να ανακληθεί. Μπορώ να σας πω ότι είναι 25 ετών και ένας 25χρονος δεν πρέπει να παίζει σε έναν αγώνα που προορίζεται για άτομα κάτω των 23. Είναι σαν να παίζεις επαγγελματίας εναντίον U19», ανέφερε.

 

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button