Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Με δύο δυάδες στα γκολ

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στην δεύτερη κατηγορία στην Γερμανία στις 19:30 Αννόβερο – Σαντχάουζεν. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας, ομάδα με δυναμική Bundesliga και γήπεδο που σε κάθε εντός αναμέτρηση έχει κατά μ.ο 31.120 κόσμο.Παρ΄όλα αυτά βρίσκεται πολύ κοντά στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Είναι 14η σε 11 παιχνίδια μέχρι στιγμής με 13 βαθμούς και ρεκόρ 3-4-4 και συντελεστή τερμάτων 13-17. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 13η θέση με επίσης 13 βαθμούς και ρεκόρ 3-4-4 αλλά με καλύτερο συντελεστή στα τέρματα με 10-11.

Και οι δύο έρχονται από ισοπαλίες και λογικά θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι. Η προϊστορία την σεζόν 2016/΄17 μας δίνει δύο ισοπαλίες με 0-0 και 1-1. Δεν εξυπηρετεί σε αυτή την φάση καμία από τις δύο μια ισοπαλία μιας και πρέπει να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Επιλογή το g/g στο 1.75 μιας και οι δύο θα έχουν απουσίες που λογικά θα τις επηρεάσουν κάπως.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στην Νορβηγία και την Eliteserien στις 20:00 Στρόμσγκοντσετ – Ρόζενμπόργκ. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την σωτηρία τους και στα τελευταία 4 παιχνίδια με Ρόζενμποργκ, Μόλντε, Μπράν και Κρίστιανσούντ. Πολύ δύσκολο πρόγραμμα γιατί πέρα του ότι οι δυο πρώτοι αντίπαλοι έχουν μεγάλη διαφορά στην δυναμική χρειάζονται επίσης και τους βαθμούς.

Η Ρόζενμποργκ μετά την σπουδαία νίκη απέναντι στην Μόλντε με 3-1 και με δεδομένο ότι έπαιζε και με 10 παίχτες για ένα ημίχρονο βρίσκεται ακόμη στο κυνήγι Ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η Ρόζενμποργκ έχει θεωρητικά βατούς αντιπάλους μέχρι το τέλος αλλά υπάρχει και η παράμετρος των παιχνιδιών για το Europa League δίνοντας δυο παιχνίδια με Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Λίντζ εντός έδρας. Επιλογή το over 2.5 με απόδοση 1.80 μιας και πιθανόν οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν το παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στην Ρουμανία στην Liga I στις 20:30 Βιτορούλ – Τσίντια Ταργκόβιστε. Οι γηπεδούχοι στο Βουκουρέστι έκαναν ενα πολύ κακό παιχνίδι για 60 λεπτά μέχρι που έχαναν 3-0. Μετά από το 3-0 της Ντιναμό σαν να άλλαξαν ταχύτητα και για 30 λεπτά πίεζαν ακατάπαυστα την εστία της γηπεδούχου. Κατάφεραν και πέτυχαν 2 γκολ στο 76 και στο 79 αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι παραπάνω με το τελικό 3-2 να τους αφήνει χωρίς βαθμούς από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Μετά την ήττα της Κλόυζ από την Πόλι Ιάσι με 2-1 οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία με νίκη να περάσουν στην πρώτη θέση του πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι με μια ισοπαλία και μια ήττα στα στα δυο τελευταία θα ψάξουν αντίδραση αλλά αντιμετωπίζουν σήμερα μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Επιλογή στο over 2.5 στο 1.75 μιας και η Βιτορούλ θέλει να περάσει πρώτη και να ξεπεράσει την ήττα από την Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στην Αγγλία και την Τσάμπιονσιπ στις 21:45 Μπάρνσλευ – Μπρίστολ Σίτι. Οι γηπεδούχοι είναι τελευταίοι στον βαθμολογικό πίνακα με 8 βαθμούς σε 14 παιχνίδια με ρεκόρ 1-5-8 και συντελεστή τερμάτων 12-27. Πολύ φτωχός απολογισμός και αν δεν αλλάξουν τα πράγματα για την Μπάρνσλευ δεν θα αποφύγει τον υποβιβασμό στην League One.

Oι φιλοξενούμενοι της Μπρίστολ Σίτι ειναι 6η με 24 βαθμούς σε 14 παιχνίδια με την 1η Γουέστ Μπρόμ να έχει 27 βαθμούς. Με ρεκόρ 6-6-2 η Μπρίστολ Σίτι αναμένεται αν συνεχίσει έτσι να διεκδικήσει την άνοδο της στην Premier League. Στα τέρματα έχει δεχτεί 19 και έχει σκοράρει 22 και απέναντι στην αδύναμη άμυνα της Μπάρνσλευ αν είναι σοβαρή δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Επιλογή το 2Χ & over 1.5 στο 1.90.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

OI EΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΔΥΑΔΑ Νο1

19:30 | Αννόβερο – Σαντχάουζεν

g/g (1.75)

20:00 | Στρόμσγκοντσετ – Ρόζενμπόργκ

over 2.5 (1.80)

ΔΥΑΔΑ Νο2

20:30 | Βιτορούλ – Τσίντια Ταργκόβιστε

over 2.5 (1.75)

21:45 Μπάρνσλευ – Μπρίστολ Σίτι

2Χ & over 1.5 (1.90)

Διαβάστε επίσης

Back to top button