Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επιμένουν για Χάμες και Μπεσίκτας οι Κολομβιανοί!

Άλλα λέει το «tuttomercato.com» άλλα οι Κολομβιανοί... #stoiximan_slgr #olympiacosf #James #transfernews #Besiktas #SportsNews #season2022_2023

Άλλα λέει το «tuttomercato.com» άλλα οι Κολομβιανοί… #stoiximan_slgr #olympiacosf #James #transfernews #Besiktas #SportsNews #season2022_2023

Ο Χάμες Ροντρίγκες φέρεται να λέει όχι στην ανανέωση με Ολυμπιακό, για να πάει στη Μπεσίκτας.

Εκτιμήσεις για το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες γίνονται καθημερινά στον παγκόσμιο Τύπο, με τον Ολυμπιακό να θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν, αλλά τις σειρήνες από Τουρκία να είναι επίμονες.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας tuttomercato.com ανέφερε χθες ότι ο Κολομβιανός άσος θα μείνει στο λιμάνι και τη νέα σεζόν, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα ενεργοποιήσουν την οψιόν ανανέωσης έως το επόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, οι συμπατριώτες του εκτιμούν ότι ο 31χρονος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει στη Μπεσίκτας το καλοκαίρι, η οποία το τελευταίο διάστημα κινείται μεθοδικά για την απόκτησή του. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα colombia.com αναφέρει ότι ο Χάμες τα πήγε πολύ καλά στην Ελλάδα, αλλά θέλει να αλλάξει… αέρα και αναμένεται να δεχτεί την πρόταση της τουρκικής ομάδας.

Βέβαια, όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της σεζόν, καθώς ο παίκτης έχει ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό και διεκδικεί ακόμα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button