Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα από την Serie A και την Primeira Liga

Πάμε ταμείο μες τις στοιχηματικές επιλογές του In2sports και του Χρήστου Βενίδη.

Συνεχίζεται η κόντρα Ολυμπιακού-ΕΠΟ με αμείωτο ενδιαφέρον και όπως έγραψε πριν λίγες μέρες ο συνεργάτης μας ο Λάμπρος Παπαδής, πόσο δύσκολο είναι να γίνει ένας τελικός…;

Για πιέσεις προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Γραμμένου ώστε να μην ορίσει τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ έκανε λόγο ο Κώστας Καραπαπάς

“Επικοινωνήσαμε με τον Γραμμένο και μας είπε ότι έχετε απόλυτο δίκιο, αλλά δεν μπορώ να τον ορίσω επειδή δέχομαι πιέσεις. Ποιος είναι αυτός που είναι πιο σημαντικός από τους ποδοσφαιριστές και το επίσημο όργανό τους, από τη FIFA και την UEFA”, τόνισε και εξέφρασε την άποψη ότι κάποιοι δεν θέλουν να γίνει ο τελικός.

Τέλος πάντων η χρονιά ποδοσφαιρική και μη ήταν, είναι και θα είναι δύσκολη λόγο της πανδημίας και κάποια στιγμή θα πρέπει να πάμε παρακάτω μήπως και αρχίσει η επόμενη κάποια στιγμή.

Στα δικά μας τώρα τα στοιχηματικά, ΤΑΜΕΙΟ εχθές για την στήλη στην Σουηδία σε απόδοση δυάδας στο 3.70.

Η Χέσιλνμπόργκ κατάφερε και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις την Έρεμπρο και πέρασε το goal-goal. Kαι η Μάλμε πήρε εύκολα το ντέρμπι με την Χάμαρμπι με 3-0 και μας πέρασε το 2-3 goal.

Δυο επιλογές και σήμερα σε Ιταλία και Πορτογαλία, στις 22:45 Mίλαν-Αταλαντα στην Ιταλία και στις 23:15 Ζιλ Βιθέντε – Πάσος Φερέιρα στην Πορτογαλία.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διαβάστε επίσης

Back to top button