Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναιτωλικός-Λαμία: Για το γόητρο οι Αγρινιώτες, για τη σωτηρία οι Φθιωτοί

Παναιτωλικός και Λαμία κοντράρονται στο Αγρίνιο για τη 2η αγωνιστική των playouts (17:30), με τους Φθιωτούς να... καίγονται για βαθμούς.

Παναιτωλικός και Λαμία κοντράρονται στο Αγρίνιο για τη 2η αγωνιστική των playouts (17:30), με τους Φθιωτούς να… καίγονται για βαθμούς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στην έδρα του Παναιτωλικού την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη με 1-1.

Συνολικά έχουν διεξαχθεί 15 αναμετρήσεις μεταξύ τους και στις δύο έδρες και κυρίαρχο αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία, η οποία έχει παρουσιαστεί σε περισσότερα από τα μισά παιχνίδια τους (8). Μάλιστα πολύ σπάνια είναι η επικράτηση των γηπεδούχων, με μόλις τρεις στο σύνολο των 15 αναμετρήσεων, με τον Παναιτωλικό να έχει τις δύο και την Λαμία μόλις μια.

Οι δύο ομάδες έχουν δώσει τρεις αναμετρήσεις για τα Playouts του πρωταθλήματος και έχουν διεξαχθεί στο Αγρίνιο, όπου η Λαμία έχει καταφέρει να επικρατήσει και τις τρεις φορές, Μάλιστα οι δύο τελευταίες ήταν στο Αγρίνιο, όπου η Λαμία πήρε τη νίκη το 2020-21 με 3-0 και το 2021-22 με 2-1.

Αυτές οι τρεις είναι και οι μοναδικές νίκες της Λαμίας επί του Παναιτωλικού σε επίπεδο Super League, αφού για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει.

8 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

4  ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ: 7-9

Διαβάστε επίσης

Back to top button