ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Λεωνίδα Βόκολου!

Πάμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για τον σημερινό αγώνα με τον Παναιτωλικό. #stoiximan_slgr #lamiafc #panaitolikosfc #11άδα #playouts #SportsNews #season2022_2023

Πάμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για τον σημερινό αγώνα με τον Παναιτωλικό. #stoiximan_slgr #lamiafc #panaitolikosfc #11άδα #playouts #SportsNews #season2022_2023

Σήμερα στις 17:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στο γήπεδο του Αγρινίου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, για την 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan SuperLeague 1.

Η Λαμία είναι αυτή η οποία στο συγκεκριμένο παιχνίδι χρειάζεται τους τρεις βαθμούς της νίκης και για αυτούς θα «παλέψει» σήμερα!

Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Γιώργο Μανούσο και Τόμας Ντε Βινσέντι, ενώ εκτός παραμένουν οι Ντάνιελ Αντέτζο, Μπόγιαν Σαράνοφ και Λάζαρ Ρόμανιτς. Εκτός για ακόμη μία αποστολή είναι ο Ζόραν Τόσιτς, του οποίου η αγωνιστική κατάσταση αγνοείται… ενώ εκτός είναι και ο Θοδωρής Βασιλακάκης.

Αν εξαιρέσουμε τους δύο τιμωρημένους Ντε Βινσέντι και Μανούσο, ο Βόκολος θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει διαθέσιμους.

Πάμε τώρα να βρούμε τη δική μας πιθανή ενδεκάδα. Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Γκαραβέλης. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Σιμόν, ενώ στο αριστερό ο Αμπαντά. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν ο Τζανετόπουλος και ο Κ. Παπαδόπουλος.

Στο κέντρο, θα τοποθετήσουμε τον Τζανδάρη και τον Σλίβκα ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Μαρτίνεθ. Δεξιά στην επίθεση θα βρίσκεται ο Τσιλούλης ενώ αριστερά ο Ασκόφσκι. Μοναδικός προωθημένος ο Νίκος Βέργος.

Αναλυτικά η αποστολή:

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος
55. Koselev Alexei
71. Νικοπολίδης Ιωάννης

3. Σαραμαντάς Γεώργιος
5. Τζανετόπουλος Άνταμ
6. Τζανδάρης Θεοφάνης
18. Martinez Ruben
33. Κορνέζος Γεώργιος
74. Παπαδόπουλος Κυριάκος
99. Abanda Leroy

7. Nunez Cristopher
14. Slivka Vykintas
15. David Simon
16. Bejarano Danny
23. Τσιλούλης Σωτήρης
27. Stanko Caleb
29. Askovski Stefan
77. Βασιλαντωνόπουλος Σταύρος

11. Καραμάνος Αναστάσιος
12. Βέργος Νικόλαος
45. Τσούκαλος Νικόλαος
95. Medina Jeison

Διαβάστε επίσης

Back to top button