ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Έσπερος Λαμίας: «Όλοι στο Χαλκιοπούλειο την Τετάρτη 5 Απριλίου»

Ο Έσπερος Λαμίας ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έτσι όπως ξεκίνησε... δηλαδή με νίκη.

Ο Έσπερος Λαμίας ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έτσι όπως ξεκίνησε… δηλαδή με νίκη.

Πλέον, η ομάδα της Λαμίας επικεντρώνεται στα playoffs ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία και την Τετάρτη 5/4 θα υποδεχθεί στο Χαλκιοπούλειο στάδιο τα Τρίκαλα Basket στο πρώτο ματς του μίνι πρωταθλήματος.

Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση του Έσπερου, καλεί όλων των φίλαθλο κόσμο της Λαμίας να δώσουν το παρών στο γήπεδο στις 17:00 για να στηρίξει την ομάδα της πόλης μας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος 2022-2023 , του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ Ανδρών.

Η oμάδα μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, έχοντας αγωνιστική συνέπεια και δείχνοντας μια άκρως ανταγωνιστική εικόνα, κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα ομάδων ,που έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν, στην Δεύτερη φάση του πρωταθλήματος στα play offs ,κατορθώνοντας να τερματίσει, ισόβαθμη στην πρώτη θέση .

Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να συγχαρεί τους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο, που με πολλή υπομονή ,κούραση και προσπάθεια αγωνιστική , έφεραν την ομάδα σε πλεονεκτική θέση ενόψει της αρχικής Δεύτερης φάσης των play offs, για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ τους χορηγούς και φορείς της πόλης μας για την στήριξή τους.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους ,φίλες και φιλάθλους της ομάδας , που με την παρουσία τους και το ζεστό τους χειροκρότημα, μας έδωσαν δύναμη και ώθηση στις δύσκολες αγωνιστικές στιγμές.

Τους περιμένουμε όλους, αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι των play offs, την επόμενη Τετάρτη 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 5:00μμ στο κλειστό Χαλκιοπούλειο, απέναντι με την ομάδα των ΤΡΙΚΑΛΑ BASKET,να μας συμπαρασταθούν και να προσπαθήσουμε μαζί ,για ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Back to top button