Μαχητικά αθλήματαΤοπικά Σπορ

Ολοκληρώθηκε το 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου!

Με απόλυτη επιτυχία και άρτια οργάνωση διεξήχθη το 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου από την Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος, με τη στήριξη του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Με απόλυτη επιτυχία και άρτια οργάνωση διεξήχθη το 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου από την Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος, με τη στήριξη του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Για τις τρεις ημέρες, από την Παρασκευή 31 Μαρτίου έως την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος στη χώρα πρόσφεραν θέαμα υψηλού επιπέδου στους θεατές που γέμισαν το Κλειστό Γυμναστήριο στον Άγιο Κωνσταντίνο, αγωνιζόμενοι στα εξής αγωνίσματα: «Παλαίσματα», «Πολυδάμας», «Αγών Ημιεπαφής», «Κάτω Παγκράτιο», «Αγών Παγκρατίου», «Πυξ Λαξ» και «Πλήρης Αγών».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος, κ. Παναγιώτης Κανελλόπουλος, δήλωσε για τη διοργάνωση: «Η διοργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή, όπως και οι αγώνες. Εδώ αναδεικνύεται η δυνατότητα που έχει ο Κώστας Σκεπαρνάκος να κάνει καλές οργανώσεις. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τον τρόπο λειτουργίας, της φιλοξενίας και της οργάνωσης. Μετά τον κορωνοϊό, ήταν και ένα μήνυμα αυτό για το άθλημά μας, το οποίο συνεχώς αναπτύσσεται».

Όσον αφορά τη στήριξη του Δήμου στη διοργάνωση, ανέφερε: «Δεν έχω να πω τίποτε άλλο παρά την αγάπη μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον Δήμαρχο, τον Γιάννη Συκιώτη. Πέρα από οτιδήποτε άλλο, μας έχει εντυπωσιάσει όλους στην Ομοσπονδία, η φροντίδα και η έμπρακτη συμπαράστασή του για το Πρωτάθλημα αυτό».

Αξίζει να επισημανθεί πως και τις τρεις ημέρες διεξαγωγής του Πρωταθλήματος, από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας οι αγώνες μεταδίδονταν σε ζωντανή μετάδοση μέσω live streaming. Δεδομένης της αρτιότητας της διοργάνωσης, ο κ. Κανελλόπουλος, ρωτήθηκε αν ο Δήμος Καμένων Βούρλων θα μπορούσε στο μέλλον να φιλοξενήσει ένα διεθνές τουρνουά Παγκρατίου Αθλήματος, Ευρωπαϊκού και γιατί όχι, Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. «Είναι πολύ σημαντικό αυτό και είναι καλή πρόταση και ιδέα, διότι η περιοχή έχει πολλά πλεονεκτήματα. Μπορεί να αναπτυχθεί ο αθλητικός τουρισμός και θα βοηθηθεί η περιοχή πολύπλευρα με αυτόν τον τρόπο. Αρκεί να το οργανώσουμε», σημείωσε.

Φωτογραφίες:

https://www.dimos-kamenon-vourlon.gr/news/oloklirothike-27o-panellinio-protathlima-pagkratioy-poy-diexihthi-me-apolyti-epityhia-ston-agio

https://www.facebook.com/kamenavourla.dimos/posts/pfbid02GaczpaEdhB7C6rsGXH3BDpDxGzmzD4c36B5nrn54q5xApb7hZxxvSD2KzyBanZyfl

Διαβάστε επίσης

Back to top button