Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δύο γρήγορα γκολ έδωσαν τη νίκη στον Παναιτωλικό!

ΣΟΎΠΕΡ ΛΊΓΚΑ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΌΣ- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΌΣ 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Αγρινίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης

Πιο εύκολα απ ότι δείχνει το τελικό 2-1 ο Παναιτωλικός επικράτησε του Λεβαδειακού στο Αγρίνιο. Μέσα σε δέκα λεπτά στο Β μέρος πέτυχε τα δύο γκολ η ομάδα του Δέλλα, μείωσε στο τέλος ο φιλοξενούμενος που ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε στο 64′ ο Νανγκίς.

Αφεντικό της αναμέτρησης ο Παναιτωλικός (Συντριπτική κατοχή μπάλας) αλλά μηδέν απειλή. Με τον Μαρινάκη από τα δεξιά προσπάθησε περισσότερο να κάνει παιχνίδι η ομάδα του Σέλλα. Ο Λεβαδειακός είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Επασί. Οι γηπεδούχοι δίκαια φωνάζουν για τη φάση στο 34′ όπου ο Μάρκος Πάουλο κόπηκε λανθασμένα με οφσάιντ και ενώ έβγαινε σε πλεονεκτική θέση για γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός με 100% ευστοχία πήρε το ματς. Δύο τελικές μέσα σε 10 λεπτά και οι δύο γκολ. Πρώτα στο 49′ ο Αντιλέχου έδιωξε την μπάλα από την περιοχή, αυτή κόντραρε στον Έρικσον και πηγε στα δίχτυα του Επασί. Στο 58′ ο Καμαρά γύρισε στην περιοχή και βρήκε αμαρκάριστο τον Μοράρ, ο οποίος σαν σε προπόνηση πλάσαρε σωστά για το 2-0. Η ομάδα του Λεβαδειακού… κοιμόταν και στο 63′ γλίτωσε από τρίτο γκολ αφού ο Μάζουρεκ κέρδισε πέναλτι από τον Καραχάλιο αλλά ο Μοράρ που ανέλαβε την εκτέλεσή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ο Λεβαδειακός έμεινε και με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Νανγκίς. Ο Παναιτωλικός χαλάρωσε αφού έκατσε πάνω στο υπέρ του σκορ και δέχθηκε γκολ στο 86′ από τον Σαβαντογκό, στην πρώτη καλή στιγμή του Λεβαδειακού στο ματς. Ο Παναιτωλικός διαχειρίστηκε σωστά τα υπόλοιπα λεπτά εκτός από μία φάση στο 92′ όπου η άμυνα του κοιμήθηκε αλλά ο Ιωαννίδης σούταρε άουτ και κράτησε την σημαντική νίκη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Μαλής, Ρότσα, Έρικσον, Μάρκος Πάουλο, Ντίας(84′ Μανά), Μάζουρεκ(66′ Ουίλιαμ), Μουράρ, Καμαρά(77′ Λουσέρο)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Αντιλέχου, Παντελιάδης, Μητρόπουλος, Καραχάλιος(64′ Όμο), Σαβαντογκό, Σουμπίνιο(64′ Γιακουμάκης), Νανγκίς, Μαρκόβσκι(74′ Ιωαννίδης

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button