Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Επιστροφή με γκολ»

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, επανέναρξη των πρωταθλημάτων μετά την διακοπή για τα προκριματικά του EURO 2020. Πάντα μετά από τις εθνικές ομάδες στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων οι ομάδες ξεκινάνε λίγο νωθρά και πρέπει να είμαστε λίγο προσεχτικοί. Με δυο αγώνες θα ασχοληθούμε σήμερα από την Β Ισπανίας και την Πορτογαλία.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ – ΣΑΝΤΑΤΕΡ 22:00

Τις δύο ομάδες χώριζαν δύο κατηγορίες πριν μερικούς μήνες, μιας και η Ράγιο έπαιζε στην Πριμέρα και η Σαντατέρ στην Σεγούντα Β. Η Ράγιο δεν ξεκίνησε καλά φέτος και το πρόβλημα της είναι το ίδιο με πέρσι στην Πριμέρα, η άμυνα της. Η Σαντατέρ έχει καταφέρει  να βρει 4 γκολ αλλά αμυντικά δεν στέκεται καλά καθώς δέχτηκε 6 γκολ. Η ομάδα του Χέμεθ στο Βαγέκας παίζει πολύ επιθετικά και θα προσπαθήσει να πάρει μια νίκη μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Χιρόνα με 3-1. Η Ράγιο έχει 3/4 over 3.5 και 4/4 g/g, ενώ η Σαντατέρ 3/4 g/g, ένα over 2.5 και ένα over 3.5, Επιλογή το g/g & over 2.5 στο παιχνίδι με απόδοση 2.45.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΜΠΡΑΓΚΑ 22:30

H Σετουμπάλ με 3 ισοπαλίες και 1 ήττα σε 4 παιχνίδια και χωρίς να έχει καταφέρει να σκοράρει ακόμη θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα. Οι φιλοξενούμενοι και αυτοί δεν ξεκίνησαν καλά φέτος με 1 νίκη 1 ισοπαλία και 2 ήττες με Μπένφίκα και Σπόρτινγκ. Η αλήθεια είναι όμως ότι έχουν δώσει μέχρι στιγμής περισσότερο βάρος στην Ευρωπαϊκή τους πορεία μιας και κατάφεραν να μπουν στους ομίλους του Europa League. H Σετουμπάλ έχει πρόβλημα στο γκολ και αν δεν το λύσει άμεσα θα μπει σε περιπέτειες. Για την Μπράγκα είναι μια καλή ευκαιρία επιστροφής στις νίκες που θα την ανεβάσει στην βαθμολογία. Επιλογή στην νίκη της Μπράγκα στην αναμέτρηση σύμφωνα με αυτά που έχουν δείξει έως τώρα οι δυο ομάδες και παρά την διακοπή με απόδοση 1.80.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ – ΣΑΝΤΑΤΕΡ

g/g & over 2.5 (2.45)

ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΜΠΡΑΓΚΑ

2 (1.80)

Διαβάστε επίσης

Back to top button