Στοίχημα

Στοίχημα: Τα πλέι οφ και η Αγγλία

Από την στιγμή που έχουμε πλέι οφ σήμερα Τετάρτη, το πρόγραμμα στο στοίχημα παίρνει άλλο ενδιαφέρον, παρέα βέβαια με τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ.

Από την στιγμή που έχουμε πλέι οφ σήμερα Τετάρτη, το πρόγραμμα στο στοίχημα παίρνει άλλο ενδιαφέρον, παρέα βέβαια με τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (21.00)

Μια ισοπαλία του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη έφερε τα πάνω κάτω στο εσωτερικό του, με την παραίτητη του προπονητή Μίτσελ και τον Ανιγκό να τον αντικαθιστά προσωρινά. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη στους «ερυθρόλευκους», αφού η απόσταση είναι μόλις τρεις βαθμοί από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ σήμερα παίρνει σειρά το νέο εντός έδρας ντέρμπι, αυτή την φορά απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Επιστροφή στις ήττες μετά από μήνες για τον ΠΑΟΚ και πάλι από την ΑΕΚ με 1-0. Μέτρια εμφάνιση για την ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου, που δεν έχει ωστόσο τα περιθώρια να μείνει πίσω. Ουσιαστικά χρειάζεται ένα διπλό στο «Γ. Καραϊσκάκης» απόψε απέναντι στον Ολυμπιακό για να μείνει «ζωντανή» στην μάχη του τίτλου, αντιμετωπίζοντας έναν επίσης πιεσμένο αντίπαλο, όπως είναι ο Ολυμπιακός.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μονόδρομος η νίκη για τις δύο ομάδες, που θα βγουν μπροστά για να σκοράρουν. Η αξία στο Goal/Goal και το 2.25 από τη Φονβετ.

Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ (22.00)

Από σημαντική νίκη προέρχεται η Γουέστ Χαμ, κερδίζοντας την Σαουθάμπτον εντός έδρας με 1-0, όμως ακόμη θέλει βαθμούς για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του πίνακα. Νέο ματς μπροστά στο κοινό της, όμως αυτή την φορά πολύ πιο απαιτητικό κόντρα στην εξαιρετική φέτος Νιούκαστλ. Τουλάχιστον έχει ανεβασμένο ηθικό και θα επιδιώξει ένα δεύτερο σερί τρίποντο μπροστά στον κόσμο της.

Ολοταχώς για το Champions League βαδίζει η Νιούκαστλ, με αποκορύφωμα το υπέρ της 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την κατάλληλη χρονική στιγμή δείχνει να βρίσκει και πάλι τον καλό της εαυτό, όντας έτοιμη για το βήμα παραπάνω. Βέβαια, όλα θα κριθούν στις αγωνιστικές που απομένουν, οπότε καλείται να διατηρήσει την ίδια αγωνιστική συμπεριφορά και να μαζέψει τους βαθμούς που απαιτούνται.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύο ποιοτικές επιθετικά ομάδες και θα έχουν τις ευκαιρίες τους στο μεταξύ τους παιχνίδι. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.85 στο Pamestoixima.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ (22.00)

Σε κάθετη πτώτη το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την ήττα από τη Νιούκαστλ εκτός έδρας με 2-0. Τρίτη αναμέτρηση πρωταθλήματος χωρίς νίκη και αν τέλειωνε τώρα το πρωτάθλημα δεν θα έπαιζε τη νέα περίοδο στο Champions League. Οπότε η επιστροφή στις επιτυχίες σήμερα κόντρα στην Μπρέντφορντ κρίνεται επιβεβλημένη τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά.

«Όρθια» σε ακόμη μία περίπτωση η Μπρέντφορντ και μάλιστα με 3-3 στην έδρα της εξαιρετικής φέτος Μπράιτον. Δεν βρίσκεται τυχαία ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας, παίζοντας χωρίς άγνοια και ότι βγει. Στόχος της η έκτη θέση, όμως την περιμένει και σήμερα μια απαιτητική εκτός έδρας αποστολή και συγκεκριμένα με αντίπαλο την πιεσμένη από όλες τις απόψεις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ενδεχομένως το σετ αποδόσεων να μην λέει την αλήθεια, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «καίγεται» για βαθμούς και εντός έδρας έχει τον πρώτο λόγο για τον άσο στο 1.67 στην Bet365.

Διαβάστε επίσης

Back to top button