Στοίχημα

Στοίχημα Προγνωστικά: Μια γεμάτη Παρασκευή

Λόγω του Πάσχα των Καθολικών, υπάρχει έντονη δράση σήμερα Παρασκευή στα περισσότερα από τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Ας δούμε τις αναλύσεις σημερινών αγώνων αναλυτικά:

Λόγω του Πάσχα των Καθολικών, υπάρχει έντονη δράση σήμερα Παρασκευή στα περισσότερα από τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Ας δούμε τις αναλύσεις σημερινών αγώνων αναλυτικά:

Λέτσε – Νάπολι (20.00)

Αποδεδειγμένα αποτελεί πλέον την πιο ντεφορμέ ομάδα της Serie A η Λέτσε, όπου μετρά πέντε απανωτές ήττες. Λογικά αυτή από την Έμπολι με 1-0 πρέπει να πόνεσε αρκετά, αφού είχε την ευκαιρία να απομακρυνθεί μια και καλή από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Μάλιστα δεν αποκλείεται το αρνητικό αυτό σερί της να μεγαλώσει περισσότερο σήμερα, αντιμετωπίζοντας την πρωτοπόρο Νάπολι.

Χάνει και η Νάπολι που και που, αλλά σίγουρα την σόκαρε το εντός έδρας 4-0 από την Μίλαν την περασμένη αγωνιστική. Ένα αποτέλεσμα που θέλει να ξεχάσει άμεσα και να συνεχίσει την πορεία των περασμένων εβδομάδων, όπου βάδιζε από νίκη σε νίκη. Εξάλλου, δεν ανησυχεί ως προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς έχει φροντίσει από νωρίς να πάρει μεγάλη απόσταση από τους διώκτες της.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν μας έχει συνηθίσει με συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα η Νάπολι και κόντρα στη ντεφορμέ Λέτσε έχει την ευκαιρία για το διπλό στο 1.62 από την Stoiximan.

 

Λανς – Στρασβούργο (22.00)

Την κατάλληλη χρονική στιγμή έχει φορμαριστεί η Λανς και βαδίζει ολοταχώς ως προς την έξοδο στο Champions League. Ειδικά το διπλό επί της Ρεν με 1-0 ήταν όλα τα λεφτά και σήμερα την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα. Έτσι βρέθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Μαρσέιγ και σίγουρα θέλει να παραμείνει εκεί για να αγωνιστεί του χρόνου στους ομίλους του Champions League.

Παρότι σκόραρε τρεις φορές στο Πριγκιπάτο η Στρασβούργο την περασμένη αγωνιστική, όμως δεν απέφυγε την ήττα με 4-3. Ενδεχομένως να δημιουργεί ελπίδα η επίδοση της στην επίθεση, αλλά χρειάζεται βαθμούς για να μην υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Η κατάσταση παραμένει οριακή και τα δύσκολα παιχνίδια συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα απέναντι στην φορμαρισμένη Λανς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Συνήθως προσφέρουν θέαμα οι δύο ομάδες, αλλά και μεγάλα σκορ. Αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης το Over 2.5 στο 1.80 από την Betshop.

 

Σεβίλλη – Θέλτα (22.00)

Ευεργετική αποδείχθηκε για την Σεβίλλη η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και ειδικά το διπλό επί της Κάντιθ με 2-0 την εκτοξεύει τόσο βαθμολογικά και ψυχολογικά. Το ρόστερ της δεν είναι για να κινδυνεύει με υποβιβασμό και πήρε σημαντική ανάσα ενόψει της συνέχειας. Ειδικά αν πετύχει κάτι ανάλογο και απόψε απέναντι στην Θέλτα, τότε θα μπορέσει να ολοκληρώσει με περισσότερη άνεση μια προβληματική σεζόν.

Το τρία στα τρία δεν έγινε για την Θέλτα, καθώς «κόλλησε» στο 2-2 με αντίπαλο την Αλμερία εντός έδρας. Όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και παρότι έψαχνε εναγωνίως ένα τρίτο τέρμα, αυτό δεν ήρθε ποτέ. Πάντως διεύρυνε το αήττητο της σερί στις έξι αγωνιστικές και συνεχίζει να διορθώνει ολοένα και περισσότερο την βαθμολογική της εικόνα. Δυνατό τεστ το σημερινό με την Σεβίλλη στην Ανδαλουσία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μεγάλο μέρος της πίεσης έφυγε για την Σεβίλλη, ενώ και η Θέλτα είναι καλά επιθετικά. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.93 στην Bet365.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button