Στοίχημα

Στοίχημα Προγνωστικά: Ντέρμπι σε Ελλάδα και Ευρώπη

Σπουδαία δράση στο πρόγραμμα της Κυριακής, όπου θα συναντήσουμε ντερμπάρες, όπως το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, το Λίβερπουλ - Άρσεναλ και όχι μόνο.

Σπουδαία δράση στο πρόγραμμα της Κυριακής, όπου θα συναντήσουμε ντερμπάρες, όπως το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, το Λίβερπουλ – Άρσεναλ και όχι μόνο.

Διαβάστε εδώ τα ττελυταία νέα από τις νομιμες στοιχηματικες ελλαδα.

Λίβερπουλ – Άρσεναλ (18.30)

Με πληγωμένο εγωισμό ταξίδεψε η Λίβερπουλ στο Λονδίνο, μετά τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι και αμυντικά άντεξε στο ισόπαλο 0-0 με την Τσέλσι. Ωστόσο, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ χρειάζεται νίκες από εδώ και στο εξής για να προλάβει την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και το απαιτητικό πρόγραμμα συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα για την ίδια, παίζοντας με την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε την προηγούμενη αγωνιστική η Άρσεναλ, επικρατώντας της Λιντς εντός έδρας με 4-1. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν ωστόσο για την ομάδα του Αρτέτα, καθώς την περιμένουν ντέρμπι μεταξύ άλλως με Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, όπου θα κριθούν τα πάντα. Εδώ που έφτασε το πράγμα εξάλλου θέλει να παραμείνει μέχρι τέλους στην κορυφή και να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Οι δύο ομάδες ψάχνουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους και με τους παίκτες που έχουν μπροστά είναι σε θέση να σκοράρουν για το Goal/Goal στο 1.70 από την Stoiximan.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21.00)

Επιστροφή στα τρίποντα για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα με σημαντικό διπλό επί του πάντα μαχητικού Άρη στην Θεσσαλονίκη με 1-0. Από μοιραίος στο ματς με τον Βόλο σε λυτρωτής για την ομάδα του ο φορ Σπόραρ, που χάρισε το τρίποντο στους «πράσινους» στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Σειρά παίρνει το ντέρμπι των αιωνίων απόψε κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει μεγάλο άλμα με νίκη τίτλου.

Με το… δεξί ο Ανιγκό στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς η νίκη ήρθε στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ με 3-1. Θετική εμφάνιση για τους «ερυθρόλευκους» στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ρέφαραν το αναπάντεχο 2-2 με αντίπαλο τον Άρη. Στο -3 παραμένουν από την κορυφή την δεχομένη χρονική στιγμή, οπότε καλούνται να τα δώσουν όλα και στην Λεωφόρο σήμερα για να κατακτήσουν ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το ντέρμπι των αιωνίων αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές απόψεις. Λόγω έδρας ένα προβάδισμα πηγαίνει στον Παναθηναϊκό, με τον άσο να πληρώνει 2.67 στο Pamestoixima.

Λοριάν – Μαρσέιγ (21.45)

Δύσκολο εξ’ αρχής το έργο της Λοριάν απέναντι στην ανεβασμένη τελευταία Λιλ και δεν απέφυγε την ήττα με 3-1 εκτός έδρας. Ωστόσο αποτελεί μια από τις πιο άνετες βαθμολογικά ομάδες του Σαμπιονά και αναμένεται να τερματίσει κάπου στα μέσα του σχετικού πίνακα. Μάλιστα, το απαιτητικό πρόγραμμα συνεχίζεται και αυτή την αγωνιστική από την στιγμή που αντιμετωπίζει την πάντα υπολογίσιμη Μαρσέιγ.

Σε κατάρα έχουν εξελιχθεί τα εντός έδρας παιχνίδια της Μαρσέιγ τελευταία και την περασμένη αγωνιστική «κόλλησε» στο 1-1 με αντίπαλο την Μονπελιέ. Πάλι καλά που παίρνει νίκες μακριά από το «Βελοντρόμ» και έχει στόχο ακόμη την δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Κάπως έτσι θα επιδιώξει να επιστρέψει άμεσα σήμερα στα τρίποντα, ώστε να μην αφήσει την Λανς να ξεφύγει στην μεταξύ τους μάχη στο Σαμπιονά.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Καλύτερη εκτός έδρας τελευταία η Μαρσέιγ και απέναντι στη ντεφορμέ Λοριάν έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο για το διπλό σε απόδοση 1.70 στην Bet365.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button